Άρης Ακροποτάμου-ΑΟ Καβάλας 1-2

Νικηφόρα πέρασε από την έδρα του Ακροποτάμου η Καβάλα, που επικράτησε 2-1 του τοπικού Άρη, έχοντας τη συμπαράσταση πολλών οπαδών της.

Οι γηπεδούχοι άρχισαν ιδανικά το παιχνίδι, καθώς στο 10’ ο Σαουλίδης κέρδισε πέναλτι από τον Ελευθεριάδη. Ο Μανάφης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0, ωστόσο δεν πανηγύρισε, καθώς στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των «Αργοναυτών». Η απάντηση του ΑΟΚ ήρθε με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου, καθώς στο 47’ ο Κάργας έκανε

το σουτ, απέκρουσε ο Χατζηνικολής και στην επαναφορά ο Αϊβάζης ισοφάρισε σε 1-1. Στο 62’ η Καβάλα ολοκλήρωσε τη ανατριπή, καθώς ο Καζαντζίδης με πλασέ κάνει το 1-2.

Μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος του ΑΟΚ, οι οπαδοί του θυμήθηκαν με συνθήματά τους τον Παύλο Γερουλάνο, με αποτέλεσμα να υπάρξει ολιγόλεπτη διακοπή της αναμέτρησης. Στο 70’ αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Τσέπα, γιατί χτύπησε τον Αϊβάζη.

ΆΡΗΣ ΑΚΡΟΠΟΤΑΜΟΥ: Χατζηνικολής, Μαρούδας, Καμπερίδης (77' Μεμούρης), Σολακίδης, Τσέπα, Τσορμπατσής (52' Αραδούλης), Παπαδόπουλος Β., Μανάφης, Σαουλίδης, Παπαδάτος (52' Σαλαπάτας), Σακόπουλος.

ΑΟ ΚΑΒΑΛΑΣ: Καγγελίδης Ρεβυθόπουλος, Κάπατζης, Ελευθεριάδης, Κάργας, Αϊβάζης, Καζαντζίδης (90'+ Κιγάϊς), Παπαδόπουλος Γρ., Θεοδωρίδης, Ουζούνογλου (90' Μητσιός), Σάσσος (77' Σαπανίδης).

Keywords
Τυχαία Θέματα