Τα μέτρα για τον αγώνα της Βουλιαγμένης με τη Σαμπαντέλ

12:57 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Σε αυστηρά και πολύ οργανωμένα πλαίσια θα κινηθούν τα μέτρα που θα τηρηθούν στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Champions Cup, ανάμεσα στη Βουλιαγμένη και τη Σαμπαντέλ την Τετάρτη (07/03) στις 18:00 στο κολυμβητήριο της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων.

Αυτό θα συμβεί γιατί το παιχνίδι θα γίνει σε περιβάλλον στρατιωτικής μονάδας, αφού δεν υπήρχε διαθέσιμο άλλο κλειστό κολυμβητήριο. Για αυτό το λόγο, η Βουλιαγμένη είναι υποχρεωμένη να φροντίσει για να τηρηθούν τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας, τα οποία είναι:

-Όσοι φίλαθλοι

θέλουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα, πρέπει να δηλώσουν το όνομά τους στη Γραμματεία του ΝΟΒ.

-Η είσοδος των θεατών θα γίνει αυστηρά μεταξύ 16:50 και 17:30 από την κεντρική πύλη της Λεωφόρου Βάρης. Μετά τις 17:30 δεν θα επιτραπεί η είσοδος σε όσους προσέλθουν. Για αυτό, οι φίλαθλοι θα πρέπει να προσέλθουν έγκαιρα ώστε να αποφύγουμε τη δυσάρεστη κατάσταση να μην επιτραπεί η είσοδος σε όσους καθυστερήσουν.

-Για την εξυπηρέτηση των φιλάθλων, ο ΝΟΒ θα παρέχει λεωφορεία που θα ξεκινήσουν από το πάρκινγκ του Ομίλου στις 17:00. Οι φίλαθλοι θα πρέπει να τα χρησιμοποιήσουν για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και τη διευκόλυνση της διαδικασίας. Όσοι θελήσουν να χρησιμοποιήσουν τα λεωφορεία, θα πρέπει να βρίσκονται τουλάχιστον 10 λεπτά νωρίτερα στον Όμιλο.

-Η μετακίνηση πεζών στο χώρο του στρατοπέδου απαγορεύεται. Για όσους προσέλθουν με τα δικά τους μέσα στον αγώνα, θα υπάρχουν λεωφορεία που θα μεταφέρουν τον κόσμο από την πύλη στο χώρο του κολυμβητηρίου. Αντίστοιχα, η έξοδος θα γίνει με τα λεωφορεία από το κολυμβητήριο προς την πύλη για όσους προσήλθαν με δικά τους μέσα.

-Κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά και πριν και μετά από αυτόν, απαγορεύεται η απομάκρυνση από το χώρο του κολυμβητηρίου.

Να θυμίσουμε ότι στο πρώτο παιχνίδι η Βουλιαγμένη είχε χάσει με 14-13 στη Βαρκελώνη και θέλει νίκη με δύο γκολ διαφορά για να βρεθεί στα ημιτελικά του Champions Cup.

Keywords
Τυχαία Θέματα