Τα πειράγματα του «Σάρας» στον Μπατίστ

Την ευκαιρία να κάνει… πλάκα στον Μάικ Μπατίστ είχε ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους κατά τη διάρκεια εκδήλωσης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Η μεγάλη συνεργασία της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με τη Sony Ericsson

ανακοινώθηκε επίσημα τη Δευτέρα (28/11) το βράδυ σε μια «ζεστή» εκδήλωση στο κλειστό του ΟΑΚΑ όπου έδωσε το «παρών» όλη η ομάδα του «τριφυλλιού», διοίκηση, παίκτες και τεχνική ηγεσία, και μετά το τέλος της κάποιοι από τους άσους του «εξάστερου» σταμάτησαν μπροστά στις κάμερες για να κάνουν δηλώσεις.

Ο πρώτος που μίλησε στον Τύπο ήταν ο Μάικ Μπατίστ ενώ σειρά είχε πάρει ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους. Ο Λιθουανός άσος αρχικά δεν είχε… ιδιαίτερη διάθεση για λόγια ωστόσο με τις παραινέσεις των υπόλοιπων δέχθηκε να πει δυο λόγια για την εκδήλωση και τον Παναθηναϊκό. Ο «Σάρας» ερχόταν… με φόρα για να κάνει δηλώσεις, όμως ο Μπατίστ δεν είχε ακόμα ολοκληρώσει τις δικές του!

«Άντε Μάικ, όπου δεις κάμερα πας και στήνεσαι. Έτοιμος να πας να γυρίσεις κανένα διαφημιστικό είσαι», έλεγε ο Γιασικεβίτσιους στον Μπατίστ την ώρα μάλιστα που ο Αμερικανός μιλούσε στους δημοσιογράφους και οι κάμερες «έγραφαν». Ο «Σάρας» φρόντισε να τα λέει όλα αυτά έχοντας… καλυφθεί από τις κάμερες και έκανε τον Μπατίστ να φύγει χαμογελώντας και… τρέχοντας για το σπίτι αφού όπως τον προειδοποίησε ο Γιασικεβίτσιους θα υπήρχε… κρεβατομουρμούρα αν αργούσε!

Keywords
Τυχαία Θέματα