Βασιλακάκης: «Στο τέλος ο απολογισμός για την Ξάνθη»

Καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο είναι ο στόχος της Ξάνθης, όπως τονίζει ο Θοδωρής Βασιλακάκης, ο οποίος υποστήριξε πως ο απολογισμός θα γίνει στο τέλος.

{textlink02}

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης έδωσε συνέντευξη στην εφημερίδα «Μetrosport»:

- Στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήσουν ο κορυφαίος, ενώ πέτυχες και ένα όμορφο γκολ με το κεφάλι. Πώς νιώθεις για αυτό;
«Το σημαντικό για μένα είναι ότι κέρδισε η ομάδα μου και μάλιστα έναν δύσκολο αντίπαλο,

όπως είναι ο Ατρόμητος. Ήμασταν αποφασισμένοι να κερδίσουμε, πιστέψαμε στους εαυτούς μας και τελικά δικαιωθήκαμε. Αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας που είναι συνεχώς στο πλευρό μας. Είμαστε όλοι χαρούμενοι που έχουμε τρεις συνεχόμενες νίκες χωρίς να δεχτούμε γκολ. Θέλουμε να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό».

-Πιστεύεις, δηλαδή, ότι οι επιτυχίες για την ομάδα σου θα έχουν και συνέχεια;
«Μέχρι τώρα παίζαμε καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν κερδίζαμε τους ανάλογους βαθμούς. Πλέον, πέρα από το καλό ποδόσφαιρο, συγκεντρώνουμε συνεχώς βαθμούς. Νομίζω ότι αυτό που μας βοήθησε ήταν η προετοιμασία που κάνουμε από το καλοκαίρι μέχρι και σήμερα, αλλά πολύ περισσότερο το γεγονός ότι αποβάλαμε το άγχος ακριβώς τη στιγμή που έπρεπε. Ακόμη, οι τρεις συνεχόμενες νίκες σίγουρα είναι ένα ισχυρό κίνητρο, ώστε να συνεχίσουμε την καλή πορεία στο πρωτάθλημα».

-Εσύ προσωπικά πίστευες ότι η ανάκαμψη της ομάδας σου θα γινόταν μέσα σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα;
«Για να είμαι ειλικρινής, δεν πίστεψα ποτέ ότι βρεθήκαμε σε πολύ δεινή θέση. Απλά σε ορισμένους αγώνες δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θα θέλαμε. Ωστόσο, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είχαμε ένα από τα πιο δύσκολα πρωταθλήματα στην αρχή του γύρου, αφού αντιμετωπίζαμε τη μια μετά την άλλη τις λεγόμενες «μεγάλες» ομάδες. Καθώς, όμως, άρχισαν τα πιο βατά για εμάς παιχνίδια το τοπίο άρχισε να αλλάζει. Με δεδομένο μάλιστα το καλό πρόγραμμα που έχουμε στη συνέχεια, πιστεύω ότι μπορούμε να τα πάμε ακόμη καλύτερα».

- Θεωρείς ότι η Ξάνθη παίζει ποιοτικότερο ποδόσφαιρο συγκριτικά με τα προηγούμενα παιχνίδια;
«Νομίζω ότι φέτος από την αρχή της προετοιμασίας είμαστε πιο οργανωμένοι και «δουλεμένοι». Ακόμη, σε αντίθεση με προηγούμενες χρονιές, έχουμε τον ίδιο προπονητή για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο σε συνδυασμό με την εξαιρετική δουλειά που κάνει ο κ. Ουζουνίδης. Βέβαια, στο τέλος θα φανεί το έργο που έχουμε κάνει όλοι ως ομάδα τους τελευταίους μήνες».

-Μεταξύ των φιλάθλων της ομάδας γίνονται συζητήσεις περί Ευρώπης; Εσύ τι έχεις να πεις για αυτό;
«Σίγουρα είναι πάρα πολύ νωρίς να μιλάμε για κάτι τέτοιο, αφού δεν έχουμε φτάσει ούτε καν στα μισά του πρωταθλήματος. Ειδικά αν σκεφτούμε την ιδιαιτερότητα του φετινού πρωταθλήματος με κάποιες ομάδες να έχουν παίξει 11 παιχνίδια, άλλες 9 και άλλες πάλι να έχουν ξεκινήσει μόλις πριν από 3 αγωνιστικές δεν μπορούμε σε καμιά περίπτωση να κάνουμε προβλέψεις. Αυτό που έχουμε στο μυαλό μας τη δεδομένη στιγμή είναι να παίζουμε ποιοτικό ποδόσφαιρο, να πετυχαίνουμε

Keywords
Τυχαία Θέματα