Τα... βρήκαν σκούρα Σιδηροπούλου-Μπουρδάκου

Η εμφάνιση που έκαναν η Σιδηροπούλου και η Μπουρδάκου στα Παγκόσμια Κύπελλα, δεν αντιπροσωπεύει τις δυνατότητες και την πραγματική τωρινή αγωνιστική τους κατάσταση.

Αμφότερες, άλλωστε, βάζουν τα δυνατά τους, με το νου στο προολυμπιακό τουρνουά της Μπρατισλάβας (21/04), όπου έχουν την τελευταία ευκαιρία να προκριθούν στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Συγκεκριμένα λοιπόν:

Στο Παρίσι, στο Παγκόσμιο

Κύπελλο ξίφους μονομαχίας Γυναικών, η (8η ολυμπιονίκης της Αθήνας με το ομαδικό), Νίκη Σιδηροπούλου, που έχει επιστρέψει στην ενεργό δράση τα δύο τελευταία χρόνια, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί σε τόσο μεγάλο συναγωνισμό (228 συμ/χές).Έμεινε έξω από τις «64» και ήρθε 78η.

Στη Βουδαπέστη, στο ξίφος ασκήσεως Γυναικών, η 21χρονη Άννα Μπουρδάκου (ταξίδεψε με δικά της έξοδα) έμεινε στην 142η σε 153 αθλήτριες.

Ψυχρολουσία στο Παρίσι γνώρισαν, πάντως, οι άλλες δύο αθλήτριές μας, που κατατάχτηκαν χαμηλά. Η 21χρονη Δέσποινα Γεωργιάδου (πρωταθλήτρια Ελλάδος μέχρι πέρυσι στις Νέες U-20) ήρθε 193η και η Βάσω Κουμπάνη (συμμετείχε, επίσης, με δικά της έξοδα) ήταν 207 (σε 228 συμ/χές).

Keywords
Τυχαία Θέματα