Ταχύτερος Χ2 ο Χάμιλτον στη Μαλαισία

Έτοιμος να κατακτήσει και πάλι την pole position, στην Μαλαισία, φαίνεται πως είναι ο Λούις Χάμιλτον, ο οποίος στα δύο πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά σημείωσε τους καλύτερους χρόνους.

Αποφασισμένος να διεκδικήσει την πρώτη του νίκη είναι ο Λούις Χάμιλτον, ο οποίος στα δύο πρώτα ελεύθερα δοκιμαστικά, στην πίστα της Σεπάνγκ, πέτυχε τους καλύτερους χρόνους. Ο Βρετανός σημείωσε 1:38.021 στην πρώτη περίοδο και 1:38.172 στην αντίστοιχη δεύτερη.

Την πρώτη πεντάδα στην πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμαστικών συμπλήρωσαν οι: Φέτελ, Ρόζμπεργκ,

Σουμάχερ και Γκρόσζαν, ενώ στη δεύτερη οι: Σουμάχερ, Μπάτον, Ρόζμπεργκ και Ρισιάρντο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι καιρικές συνθήκες σε όλη τη διάρκεια των δοκιμαστικών ήταν πολύ κακές, με αρκετή ζέστη (έφτασε μέχρι 33ο C) και υγρασία, ενώ τόσο για το Σάββατο (24/3), όσο και για την Κυριακή (25/3) προβλέπεται καταιγίδα.

Γι’ αύριο (24/3) είναι προγραμματισμένη η τρίτη περίοδος των ελεύθερων δοκιμαστικών (07.00 ώρα Ελλάδας) και τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά (10.00 ώρα Ελλάδας), ενώ ο αγώνας είναι προγραμματισμένος για μεθαύριο (25/3) στις 11.00 (ώρα Ελλάδας).

Τα ελεύθερα και τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά θα μεταδοθούν ζωντανά από το OTESPORTS, ενώ ο αγώνας θα μεταδοθεί και από τον Alpha.

Το Onsports θα καλύψει ζωντανά τόσο τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά, όσο και τον αγώνα.

Keywords
Τυχαία Θέματα