Τάρα Ρέιντ: Δεν είναι κακό να μεθάς πού και πού! (photos+video)

02:47 6/5/2012 - Πηγή: OnSports

Η ατίθαση σταρ υπερασπίζεται τις τρέλες της νιότης της και φωτογραφίζεται για το περιοδικό Loaded με αφορμή τη νέας της ταινία, «American Reunion»

Πρεμιέρα έκανε η νέα δουλειά της Τάρα Ρέιντ στις 2 Μαΐου και η ίδια δηλώνει στο περιοδικό πως ανυπομονεί να δει τις αντιδράσεις του κοινού της… όχι βέβαια ότι την ενδιέφερε ποτέ ιδιαίτερα το τι θα πει ο κόσμος…

«Το έχω διασκεδάσει

πολύ αλλά δεν έκανα κάτι παράνομο. Δεν είναι έγκλημα να μεθάς πού και πού. Πολύς κόσμος το κάνει αυτό. Δεν είμαι κακός άνθρωπος επειδή μου αρέσει να βγαίνω έξω και αν πίνω. Δεν έχω χάσει ούτε μια μέρα από τη δουλειά μου», λέει η 36χρονη ηθοποιός στο περιοδικό αλλά για μία ακόμη φορά αρνήθηκε να σχολιάσει την προσωπική της ζωή.

Όταν τη ρώτησε ο δημοσιογράφος εάν είναι αλήθεια ότι το καλοκαίρι παντρεύτηκε τον Βούλγαρο επιχειρηματία Ζαχάρι Κεχαγιόφ στην Ελλάδα, η Τάρα απάντησε: «Το να αναφέρεις ξανά και ξανά το παρελθόν κάποιου είναι σαν να τον κακοποιείς. Σαν να του στήνεις παγίδα».

Η Τάρα Ρέιντ παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στη show biz εδώ και τριάντα χρόνια ενώ έχει μετάσχει σε μεγάλες επιτυχίες της τηλεόρασης όπως η σειρά «Saved by the bell».

Δείτε το βίντεο από το λανσάρισμα της νέας ταινίας της σέξι Τάρα Ρέιντ:

Keywords
Τυχαία Θέματα