Τέλος και τυπικά ο Πολυμένης

09:33 7/3/2012 - Πηγή: OnSports

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Νίκης Λευκάδας αποτελεί και επίσημα πλέον ο Θόδωρος Πολυμένης.

Ο αγώνας με αντίπαλο την ΑΕΝΚ ήταν ο τελευταίος που έκατσε στον πάγκο της ομάδας, μετά την κοινή συναινέσει λύση του συμβολαίου του. Οι διοικούντες τη Νίκη εξέδωσαν ανακοίνωση, με την οποία τον ευχαριστούν για την προσφορά του: «Σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα μέσα

της προηγούμενης εβδομάδας μεταξύ της διοίκησης της ομάδας μας με τον Θόδωρο Πολυμένη αποφασίστηκε η συναινετική λύση της συνεργασίας μας. Ευχαριστούμε τον Θόδωρο για την πολύπλευρη προσφορά του στο σύλλογο μας και του ευχόμαστε καλή επιτυχία στο μελλοντικά σχέδια του».

Ανακοίνωση εξέδωσε και ο Θόδωρος Πολυμένης, στην οποία εξηγεί τους λόγους της αποχώρησής του από τη Λευκάδα: «Ύστερα από συνάντηση που είχα με την διοίκηση την προηγούμενη εβδομάδα αποφάσισα ακούγοντας την πρότασή τους για την περαιτέρω συνεργασία μας μέχρι τέλους του πρωταθλήματος να μην δεχθώ και να σταματήσω μετά και τον αγώνα με την Κηφισιά. Κατανοώ το πρόβλημα που υπάρχει όχι μόνο στην ομάδα αλλά και σε όλον τον κόσμο. Πιστεύω ότι η συνάντηση που είχαμε με τη διοίκηση είναι απόρροια της τέλειας σχέσης που είχαμε μεταξύ μας και περηφανευόμουν συνεχώς για αυτό συζητώντας με ανθρώπους του χώρου, φίλους και όχι μόνο και ήμουν περήφανος που ήμουν μέλος αυτής της παρέας!

Δυστυχώς όμως όταν επήλθε αυτή η συμφωνία το καλοκαίρι ίσως να μην είχαν υπολογίσει την γενικότερη κρίση που μαστίζει όλον τον κόσμο, αλλά και την αδιαφορία της ομοσπονδίας του μπάσκετ και τα γενικότερα προβλήματα που υπάρχουν στο γυναικείο μπάσκετ. Σίγουρα η πορεία μας εφτά μήνες έκρυβε συγκινήσεις, εντάσεις και καταστάσεις οι οποίες ήταν απόρροια της δημιουργίας στην αρχή της χρονιάς ρόστερ αποτελούμενο από πέντε έμπειρες αθλήτριες και κατά κόρον τις μικρές αθλήτριες της ομάδας για τις οποίες ακόμη και τώρα μετά από αυτούς τους μήνες συνεργασίας είμαι ενθουσιασμένος για τον χαρακτήρα και το ταλέντο τους και όπως είχα πει τον πρώτο καιρό στην ομάδα θα πετύχουν πολλά πιστεύοντας όμως στον εαυτό τους!

Δεν μετανιώνω για την ευκαιρία που τους έδωσα, την οποία τα προηγούμενα χρόνια ούτε καν να την σκεφτόντουσαν, όσο και αν μας στοίχισε σε κάποιους αγώνες, μόνο όμως λόγω της απειρίας τους. Η ομάδα μετά και τη νίκη με την Κηφισιά πρέπει πλέον να σκεφθεί την επόμενη μέρα όσο δύσκολο και αν φαντάζει αυτήν τη στιγμή, λόγω των γεγονότων που συμβαίνουν στο γυναικείο μπάσκετ.

Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας για τη συνεργασία που είχαμε, σύντομη μεν αλλά τίμια και ειλικρινή. Ειδικότερα τους κ. Κολυβά Αλέκο, Μάλφα Μάξιμο, Λάζαρη Ηλία, Μάλλιου Βαρβάρα, Θειακού Όλγα και Κρητικό Θωμά για την άψογη συνεργασία που είχαμε μέχρι τέλους. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον συνεργάτη μου Δουβίτσα Νίκο για τη συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθώ καλή συνέχεια στο έργο του από εδώ και στο εξής. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τις έμπειρες αθλήτριές μου για τη δύναμη που βρήκαν να αντεπεξέλθουν στη δύσκολη χρονιά που διανύουμε κα

Keywords
Τυχαία Θέματα