Τέλος ο Στυλιανού από τον Ορφέα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του Ορφέα Ελευθερούπολης αποτελεί ο Παντελής Στυλιανού, ύστερα από την ισοπαλία (2-2) με τους Πόντιους Ευμοίρου.

Ο Στυλιανού υπέβαλλε την παραίτησή του από το τεχνικό τιμ και σε δήλωσή του επισήμανε πως αποχωρεί σαν φίλος από την ομάδα της Ελευθερούπολης: «Φεύγω σαν φίλος από τον Ορφέα. Ο Ορφέας είναι η ομάδα της καρδιάς μου, εκεί μεγάλωσα ποδοσφαιρικά και εύχομαι να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει. Ευχαριστώ την διοίκηση και

τους ποδοσφαιριστές για την συνεργασία. Ευχαριστώ γιατί μου δόθηκε η ευκαιρία να εργαστώ στον Ορφέα, με τον Στέλιο Κατρακυλάκη. Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα».

Την Κυριακή (4/12) στο εντός έδρας γειτονικό ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής με τον Άρη Ακροποτάμου στον πάγκο θα κάτσει ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Στέλιος Κατρακυλάκης.

Ο Παντελής Στυλιανού ήρθε στον Ορφέα ως συνεργάτης του Στέλιου Κατρακυλάκη, μετά την 5η αγωνιστική της περυσινής σεζόν, πριν 14 περίπου μήνες. Το τεχνικό δίδυμο έκανε ντεμπούτο στις 17/10 στην 6η αγωνιστική, στο Κόσμιο (νίκη με 1-2) και η ομάδα της Ελευθερούπολης τερμάτισε στην 7η θέση, με 53 βαθμούς (-13 από την κορυφή).

ΚΑΒΑΛΑ: Ντίνα Τσολακίδου

Keywords
Τυχαία Θέματα