«Τεσσάρα» για Λιμπερτάδ

Δεν αντιμετώπισε κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα η Λιμπερτάδ στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε με 4-1 την Αλιάνζα Λίμα του Περού στο Κόπα Λιμπερταδόρες.

Πάντως, η Αλιάνζα, αν και είχε ελάχιστες ευκαιρίες, προηγήθηκε στο 27ο λεπτό με πλασέ του Αρόα. Το διαμορφωμένο 1-0 παρέμεινε αναλλοίωτο μέχρι την ανάπαυλα, αφού τότε άρχισε να βρίσκει δίχτυα η Λιμπερτάδ.

Μόλις στο δεύτερο λεπτό της επανάληψης, ο Λουτσιάνο Κιβέλι ισοφάρισε σε 1-1. Ακολούθησε το 2-1 με πέναλτι του Σέρχιο Ακουίνο στο 66ο λεπτό και στο 78ο ο Μάουρο Καμπαγιέρο διαμόρφωσε το 3-1. Στο 90ό λεπτό

σημειώθηκε το τελικό αποτέλεσμα με αυτογκόλ του Βάλτερ Ιμπάνεζ.

Χθες (08/02), η Νασιονάλ κέρδισε με 2-1 την Βάσκο ντα Γκάμα στο άλλο παιχνίδι του πέμπτου ομίλου. Έτσι η συγκεκριμένη ομάδα της Ουρουγουάης μοιράζεται, για την ώρα, το ρετιρέ του γκρουπ με την Λιμπερτάδ.

Λιμπερτάδ: Μουνιόζ, Μπιζέρα, Μπενέγκας, Σαμούδιο, Μπόνετ, Κιβέλι, Ακουίνο, Κάσερες, Γκαμάρα, Βελάσκεζ (74' Μενέντεζ), Νούνιεζ (37' Καμπαγιέρο).
Αλιάνζα Λίμα: Λίμπαν, Ασκούες (68' Φερνάντεζ), Ιμπάνιεζ, Ράμος, Κοράλες, Ουρτάδο, Γκονζάλεζ, Αρόα (58' Μπαζάν), Αλμπαρακίν, Καρκουέρο (75' Σότο), Μοντάνιο.

{youtube}3hDAJgNdzK0{/youtube}

Keywords
Τυχαία Θέματα