Τέβες: «Ο Μαντσίνι μου φέρθηκε σαν σκυλί»

Να κερδίσει τον κόσμο της Μάντσεστερ Σίτι ευελπιστεί και πάλι ο Κάρλος Τέβες, ο οποίος δήλωσε αποφασισμένος να επιστρέψει σε υψηλό επίπεδο, ενώ δεν παρέλειψε να αφήσει αιχμές για τον βρετανικό Τύπο, τη διοίκηση των πολιτών, αλλά και τον Ρομπέρτο Μαντσίνι, τονίζοντας πως: «Μου φέρθηκε σαν σκυλί»!

Ο «Ινδιάνος», λίγες ώρες πριν την επιστροφή του στο Νησί, παραχώρησε συνέντευξη από το Μπουένος Άιρες, στην οποία αναφέρθηκε στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη με τους πρωτοπόρους της Premier, υπογραμμίζοντας παράλληλα πως βλέπει την επάνοδό του στην αγωνιστική δράση

σαν το …σπρώξιμο που χρειάζεται η καριέρα του.

«Ο κόσμος με ξέχασε και είναι απογοητευμένος με την κατάσταση που δημιουργήθηκε. Είναι λογικό αυτό, αλλά εγώ έχω αποφασίσει να επιστρέψω και ξέρω τι χρειάζεται για να λυθεί η παρεξήγηση. Θα είναι δύσκολο, αλλά είναι μια ωραία πρόκληση και είμαι αποφασισμένος να τα καταφέρω», τόνισε μεταξύ άλλων ο 28χρονος επιθετικός, συμπληρώνοντας για τις αντιδράσεις των οπαδών: «Δεν κατάλαβα γιατί οι φίλαθλοί μας έκαιγαν τις φανέλες με το όνομά μου. Με πείραξε αυτό, με πόνεσε, αλλά είναι φυσιολογικό να αντιδρούν έτσι γιατί διάβαζαν όλα αυτά στα Μέσα».

Για τα όσα έγιναν στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Μπάγερν στο πλαίσιο των ομίλων του Champions League, πρόσθεσε: «Στο δεύτερο ημίχρονο, ο Μαντσίνι έβγαλε τον Τζέκο για να βάλει τον Ντε Γιονγκ. Ήταν μια αλλαγή με αμυντικό προσανατολισμό και ο Έντιν τσακώθηκε μαζί του. Εγώ αποφάσισα να καθίσω στον πάγκο και ο προπονητής μου κάθισε και αυτός, αλλά ήταν νευριασμένος με τον Τζέκο. Κοίταξε προς το μέρος μου και μου είπε να σηκωθώ για προθέρμανση. Εγώ μιλούσα με τον Ζαμπαλέτα, ήμουν ήρεμος και δεν αντέδρασα. Δεν αρνήθηκα να παίξω, αρνήθηκα να συνεχίσω την προθέρμανση. Η διοίκηση επέλεξε να με τιμωρήσει».

Στη συνέχεια, ο Τέβες αποκάλυψε πως μετά το πρόστιμο που του επέβαλε η διοίκηση, ανησύχησε για το μέλλον του μόνο και μόνο επειδή ο κόσμος έπρεπε να μάθει την αλήθεια, ωστόσο παραδέχθηκε ότι η αντίδρασή του δεν ήταν σωστή, καθώς δεν έβλεπε τα πράγματα καθαρά, ενώ το επεισόδιο στο Μόναχο θα μπορούσε να είχε αποφευχθεί.

Παρόλα αυτά ωστόσο αν και ο Τέβες έδειξε διάθεση να αναγνωρίσει τα λάθη του δεν παρέλειψε να πετάξει τα καρφιά του στον Μαντσίνι τονίζοντας πως: «Μου φέρθηκε σαν σκυλί». Μια δήλωση που προκάλεσε νέες αντιδράσεις στην Αγγλία.

Ο Τέβες τέλος αποκάλυψε πως η κόντρα του με τον Ιταλό τεχνικό κρατάει από την περσινή σεζόν, όταν και παραλίγο να πιαστούν στα χέρια!

«Πιστεύω ότι ο Μαντσίνι είναι νικητής, το ίδιο και εγώ. Σε κανέναν μας δεν αρέσει να χάνει. Πέρυσι παραλίγο να έρθουμε στα χέρια. Σχεδόν ανταλλάξαμε μπουνιές. Ήταν το παιχνίδι κόντρα στη Νιούκαστλ και στα αποδυτήρια σχεδόν χτυπήσαμε ο ένας τον άλλο», τόνισε χαρακτηριστικά για να καταλήξει: «Μιλήσαμε την επομένη και το θέμα λύθηκε, όμως αυτός είπε ότι δεν πρόκειται να ξαναπαίξω όσο ήταν αυτός στην ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα