Παραμένει αλώβητο το Ντιτρόιτ

Ισοφάρισαν το απόλυτο ρεκόρ συναπτών νικών εντός έδρας οι Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς κερδίζοντας με 4-3 τους Φιλαδέλφεια Φλάιερς.

Στην τρίτη περίοδο, ο Johan Franzen πέτυχε το νικητήριο γκολ και τα «κόκκινα φτερά» ισοφάρισαν το ρεκόρ που κυνηγούν τις τελευταίες εβδομάδες. Παράλληλα ο Nicklas Lidstrom συμπλήρωσε 1,550 παιχνίδια με την φανέλα των Ρεντ Ουίνγκς και σημείωσε ρεκόρ συμμετοχών με μία ομάδα.

Την πολύ «ισχυρή» έδρα τους πιστοποίησαν

επίσης οι Σέιντ Λούις Μπλους επικρατώντας με 3-0 των Σαν Χοσέ Σαρκς. Κάτω από την εστία των «μπλε» και στα... shutouts επέστρεψε ο Jaroslav Halak.

Σε δυναμικό ρυθμό συνέχισε ο Evgeni Malkin σε άλλο κυριακάτικο ματς, αφού πέτυχε δύο γκολ στο 4-2 των Πίτσμπουργκ Πένγκουινς σε βάρος των Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ. Έτσι οι «πιγκουίνοι» συμπλήρωσαν 69 βαθμούς και βρέθηκαν στην πέμπτη θέση της Ανατολής.

Το πέμπτο χατ τρικ της καριέρας του κατέγραψε ο Corey Perry στο 5-3 των Άναχαϊμ Ντακς επί των ουραγών Κολόμπους Μπλου Τζάκετς. Ακόμα οι Λος Άντζελες Κινγκς βρήκαν... δίχτυα και επικράτησαν 4-2 των Ντάλας Σταρς.

Από την πλευρά τους, οι Νιου Γιορκ Ρέιντζερς, πρωτοπόροι της ανατολικής περιφέρειας του NHL κέρδισαν με 3-2 τους Ουάσινγκτον Κάπιτολς. Αντίθετα, οι έτεροι Νεοϋορκέζοι ηττήθηκαν με 4-1 από τους Φλόριντα Πάνθερς που ξέφυγαν έναντι των «καπς» στην βαθμολογία της Southeast.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Νιου Γιορκ Ρέιντζερς-Ουάσινγκτον Κάπιτολς 3-2
Νιου Γιορκ Άιλαντερς-Φλόριντα Πάνθερς 1-4
Ντάλας Σταρς-Λος Άντζελες Κινγκς 2-4
Κολόμπους Μπλου Τζάκετς-Άναχαϊμ Ντακς 3-5
Πίτσμπουργκ Πένγκουινς-Τάμπα Μπέι Λάιτνιγνκ 4-2
Σέιντ Λούις Μπλους-Σαν Χοσέ Σαρκς 3-0
Ντιτρόιτ Ρεντ Ουίνγκς-Φιλαδέλφεια Φλάιερς 4-3

{youtube}bQatmd6DhOY{/youtube}

{youtube}F9-G2s8bBB8{/youtube}

{youtube}OX0fgOUYQ1Y{/youtube}

{youtube}KfPVsPcF-Ok{/youtube}

{youtube}CHBa9sxUXps{/youtube}

{youtube}2sAUVRtn8I0{/youtube}

{youtube}Ol-YhGzcYvw{/youtube}


Keywords
Τυχαία Θέματα