Θα ακούσετε πολλές μαλακ… τις επόμενες ώρες

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε μια δίκαιη ήττα στην Καβάλα, από την τοπική ομάδα, η οποία μαζί με τον Πανιώνιο φαίνεται πως θα …κλείσουν το καρέ της τετράδας του Πρωταθλήματος.

Τώρα το τι θα ακούσουν τα αυτιά μας και τι θα δουν τα ματάκια μας, για καμιά 40αρια ώρες, όρεξη να ‘χουμε. Ήδη, τα πρώτα σχόλια βγήκαν παγανιά, από κάποιους που μοιάζουν να μην ξέρουν τι γίνεται φέτος και σαφώς να μην έχουν καμία εικόνα της πραγματικότητας.

Προσωπικά

ζώντας την ομάδα από κοντά δεν ένιωσα και τόσο μεγάλη έκπληξη από τη μακεδονική σφαλιάρα. Ο Παναθηναϊκός ανέβηκε …σκοτωμένος από τα συνεχόμενα και κάκιστα ταξίδια στην Καβάλα, χωρίς ενέργεια και χωρίς παίκτες που μπορούν να ξεκουράσουν τον βασικό του κορμό. Έτσι πάλι με τους Διαμαντίδη και Σάτο και Καλάθη να …ριζώνουν στο παρκέ έπρεπε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά. Και αν δεν ήταν ο Σμιθ σε τόσο καλή μέρα, συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία, ίσως να ήταν και χειρότερο το στραπάτσο.

Οι «πράσινοι» χρειάζονται επειγόντως ανάσες. Χρειάζονται φρέσκα πόδια στο παρκέ, κάτι που δεν διαθέτουν. Τσαρτσαρής και Περπέρογλου λείπουν απίστευτα, την ώρα που ο Μπατίστ δεν είναι ούτε στο 30% του και ο Μάριτς ψάχνει τη χαμένη του ψυχολογία. Και καλό θα είναι να τη βρει άμεσα. Ο Καιμακόγλου έχει «σκάσει», ενώ ο Βουγιούκας μοιάζει να δίνει τις μάχες μοναχός, στο ζωγραφιστό. Ο Λόγκαν απέχει από αυτό που χρειάζεται ο Παναθηναϊκός, ενώ ο Πατ Καλάθης έχει πολλά …χιλιόμετρα να διανύσει για να είναι χρήσιμος. Ο Κυρίτσης έχει αποκτηθεί για να βοηθά περισσότερο στην προπόνηση, αλλά όπως πάει είναι πιο πιθανό να παίξει. Από την άλλη ο Σάρας επιθετικά είναι σούπερ λύση , αμυντικά όμως, τι μπορεί να κάνει σε παιχνίδια δύναμης; Άλλωστε δεν είναι αυτός ο ρόλος του.

Για κάντε λοιπόν τις προσθαφαιρέσεις και δέστε με πόσους βγαίνουν τα παιχνίδια; Καμία αλαζονεία λοιπόν, κανένα ψήλωμα, ένα φυσικό επακόλουθο είναι. Οι παίκτες δεν κοιμήθηκαν Τρίτη και Πέμπτη βράδυ λόγω των συνθηκών του ταξιδιού τους, πάτησαν Αθήνα την Παρασκευή μετά από 12ώρες στον δρόμο και Σάββατο έφυγαν πάλι για Καβάλα. Αυτό θα μπορούσαν να το αντέξουν 12 και όχι πέντε! Αυτή είναι η διαφορά φέτος. Αν δεν αλλάξουν το τσιπάκι κάποιοι παίκτες τότε ο Παναθηναϊκός θα συναντήσει και άλλα τέτοια προβλήματα στο μέλλον.

Keywords
Τυχαία Θέματα