Ζήτησαν λύση οι παίκτες

20:35 27/11/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Η ΑΕΚ νίκησε (και) τον Πιερικό/Αρχέλαο και τέθηκε σε τροχιά ανόδου. Ο δρόμος είναι, όμως, ακόμη μακρύς και δύσκολος. Πολλώ δεν μάλλον όταν οι ισορροπίες παραμένουν εύθραυστες στην κατηγορία και επιπλέον όσο δεν αντιμετωπίζονται εκκρεμότητες στο εσωτερικό της ΚΑΕ.

Η ηρεμία εντός των τειχών της ομάδας αποτελεί το στοιχείο, που κάνει τη διαφορά αυτή την

ώρα, γεγονός που «κρύβει κάτω από το χαλί» τα όποια προβλήματα. Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ν' αντιμετωπίσει μέσα στην εβδομάδα που έρχεται το θέμα της θέρμανσης, που έχει καταντήσει μείζον και το οποίο σύμφωνα με τον δήμο Φυλής αποτελεί συμβατική υποχρέωση της ΚΑΕ!

Ο Δημήτρης Λιόγας αναφέρθηκε για πρώτη φορά δημόσια χθες και ζητεί άμεση λύση, αλλά και οι παίκτες ζήτησαν τόσο από τη διοίκηση, όσο και από τον προπονητή να βρεθεί λύση. Η συνέπεια που διακρίνει τον Νίκο Γεωργαντζόγλου (μέχρι στγμής τουλάχιστον) στις οικονομικές υποχρεώσεις του προς τους παίκτες και το «5-0» νικών στέκονται ανάχωμα σε δημόσιες τοποθετήσεις, αλλά ίσως η ημέρα της «έκρηξης» να μην είναι μακριά.

Βέβαιον είναι, ότι το κρύο αποτελεί υπ' αριθμόν ένα κίνδυνο για τραυματισμούς, γεγονός που ειδικά για την ΑΕΚ ίσως ν' αποτελέσει αιτία εκτροχιασμού, δεδομένου και του «μικρού» ρόστερ.

Keywords
Τυχαία Θέματα