Θέλει να συνεχίσει στην Αίγυπτο ο Μπράντλεϊ

04:22 3/2/2012 - Πηγή: OnSports

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Αιγύπτου, Μπομπ Μπράντλεϊ, θέλει να συνεχίσει την δουλειά του στην εθνική ομάδα, παρά τα τραγικά επεισόδια που καταγράφηκε στο Πορτ Σέιντ.

Το πρώην «αφεντικό» των Ηνωμένων Πολιτειών προσλήφθηκε πριν λίγους μήνες, για να επαναφέρει την Αίγυπτο στην κορυφαία εθνική διοργάνωση της Γης, το Μουντιάλ. Ωστόσο η ίδια η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας διαλύεται

ύστερα από τα γνωστά επεισόδια που προκάλεσαν 74 νεκρούς, κάτι που πιθανώς θα επηρεάσει την δουλειά του Αμερικανού.

Αφού πρώτα ξεκαθάρισε ότι πρέπει όλοι να δείξουν σεβασμό στις οικογένειες των θυμάτων και να μην ασχολούνται με το ποδόσφαιρο, ο Μπράντλεϊ πρόσθεσε ότι η πρόκριση στο Μουντιάλ παραμένει ο μοναδικός του αγωνιστικός στόχος. Φυσικά εκκρεμεί η τύχη του ίδιου του αθλήματος στην χώρα, κάτι που γνωρίζει καλά ο κόουτς.

Την ώρα των επεισοδίων, ο έμπειρος προπονητής παρακολουθούσε άλλο παιχνίδι του αιγυπτιακού πρωταθλήματος. Άλλωστε τους τελευταίους μήνες συλλέγει πληροφορίες για τους ποδοσφαιριστές του ενόψει του αγώνα με την Μοζαμβίκη την 1η Ιουνίου, με τον οποίο θα αρχίσει, θεωρητικά, η διαδικασία πρόκρισης για το ερχόμενο Παγκόσμιο Κύπελλο.

Keywords
Τυχαία Θέματα