Θέλει το όριο η Παπαχρήστου

17:12 9/2/2012 - Πηγή: OnSports

Με στόχο τα 14.10 μ. κάνει ντεμπούτο της στο τριπλούν στον κλειστό στίβο η Βούλα Παπαχρήστου την Παρασκευή (10/2) στο διεθνές μίτινγκ του Ντίσελντορφ.

Η συγκεκριμένη επίδοση είναι όριο συμμετοχής της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Κωνσταντινούπολης (9-11 Μαρτίου). Στην ημερίδα του περασμένου Σαββάτου στο ΣΕΦ, έκανε 6.33μ στο μήκος και φαίνεται πως είναι έτοιμη να βρεθεί αντιμέτωπη στο τριπλούν με την Κουβανή τρις παγκόσμια

πρωταθλήτρια Γιαργκέλις Σαβίνιε, την Ουκρανή νικήτρια πέρυσι στο Νταεγού Ολγα Σαλαντούχα (14.94μ), αλλά και την Μέιμπελ Γκάι από την Κούβα.

Όπως λέει η Παπαχρήστου : «Είναι μαγεία να βρίσκομαι σε ένα τόσο όμορφο μέρος και μεγαλύτερη μαγεία, που έχω την τύχη να ανταλλάσσω απόψεις με αθλητές υψηλού επιπέδου. Είναι σημαντικό για μένα ότι θα πάρω μέρος σε ένα μίτινγκ, όπου μετέχουν σπουδαία ονόματα του αγωνίσματος. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να δείξω αγωνιστικότητα. Θέλω να είμαι μέσα στο πλάνο που σχεδίασε ο προπονητής μου. Εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Το ατομικό ρεκόρ της Παπαχρήστου στον κλειστό στίβο είναι 14.47μ από τον προκριματικό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος κλειστού στο Τορίνο, ενώ στον ανοικτό έχει κάνει 14.72μ από το καλοκαίρι του 2011.

Keywords
Τυχαία Θέματα