Θρίαμβος της Ρέαλ με Σαμπόριο

Η Ρέαλ Σολτ Λέικ συνέτριψε με 3-0 τους Σιάτλ Σάουντερς και βρέθηκε ένα βήμα πριν την πρόκριση στα ημιτελικά των play off του MLS.

Μπορεί οι πρωταθλητές του 2009 να τελείωσαν την regular season με το χειρότερο δυνατό τρόπο, ενώ οι Σάουντερς με διαδοχικές νίκες, αλλά η εικόνα των δύο ομάδων αντιστράφηκε στον πρώτο προημιτελικό. Από την αρχή του ματς, οι ποδοσφαιριστές του Σολτ Λέικ έδειξαν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο, αλλά το 1-0 διαμορφώθηκε μόλις στο 41ο λεπτό.

Την

μπάλα στα δίχτυα έστειλε ο Αλβάρο Σαμπόριο, κάτι που επανέλαβε ο Κοσταρικανός στο 53ο λεπτό! Η τελική… βολή καταγράφηκε στο 88ο λεπτό, όταν ο Νεντ Γκραμπαβόι διαμόρφωσε σκορ πρόκρισης.

Πλέον απομένει ο επαναληπτικός της Τετάρτης (02/11), στον οποίο ο Σάουντερς πρέπει να πραγματοποιήσουν μία απίθανη ανατροπή. Σε κάθε περίπτωση το ένα μέλος της τελικής τετράδας θα καθοριστεί στο Σιάτλ, αλλά η Ρέαλ απέκτησε πλέον ισχυρότατο προβάδισμα.

Ρέαλ Σολτ Λέικ: Ριμάντο, Ράσελ, Ολάβε (32’ Σούλερ), Μπόρτσερς (84’ Ζιλ), Βίνγκερτ, Ουίλιαμς, Μπέκερμαν, Μοράλες (79’ Γκραμπαβόι), Τζόνσον, Σαμπόριο, Εσπιντόλα.
Σιάτλ Σάουντερς: Κέλερ, Ράιλι, Παρκ, Ουρτάδο, Γκονζάλεζ, Νιγκλ (60’ Φρίμπεργκ), Αλόνσο, Έβανς (77’ Λεβέσκ), Οτσόα (63’ Φουσίτο), Μοντέρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα