Τιάγκο Αλκαντάρα: «Δεν εξαρτιόμαστε από τον Μέσι»

06:52 3/2/2012 - Πηγή: OnSports

Παραδέχθηκε μεν ο Τιάγκο Αλκαντάρα πως ο Λιονέλ Μέσι είναι ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής του κόσμου, αλλά πρόσθεσε πως δεν υπάρχει μονάχα... αυτός στην Μπαρτσελόνα.

Ο επιθετικός της Μπαρτσελόνα σχολίασε την παρουσία του Μέσι με αφορμή το χαμένο πέναλτι του Αργεντινού ποδοσφαιριστή στον αγώνα Κυπέλλου με την Βαλένθια:

«Ο Μέσι είναι γεννημένος νικητής. Χθες (σ.σ 01/02) είχε το θάρρος να πάρει την μπάλα και να αναλάβει την ευθύνη εκτέλεσης του πέναλτι. Δεν πέτυχε γκολ,

αλλά δεν υπάρχει πρόβλημα. Έχουμε τον καλύτερο παίκτη του κόσμου μαζί μας, αλλά δεν εξαρτιόμαστε από αυτόν.

Πρέπει να εκμεταλλευόμαστε την δυναμικότητα όλων των ποδοσφαιριστών. Άλλωστε έχουμε μερικούς σαν τον Τσάβι, από τον οποίον όλοι μπορούμε να μάθουμε. Μιλώ μονάχα για δύο από τους συμπαίκτες μου, αλλά υπάρχουν τόσοι πολλοί. Σίγουρα δεν εξαρτιόμαστε από τον Μέσι».

Μιλώντας για το πρωτάθλημα και το +7 της Ρεάλ Μαδρίτης, ο Τιάγκο Αλκαντάρα υποστήριξε ότι η διαφορά είναι αναστρέψιμη:

«Η ομάδα έχει δείξει πολλά θετικά τις τελευταίες σεζόν. Σίγουρα μπορούμε να ανατρέψουμε την διαφορά. Πρέπει να προχωρήσουμε βήμα-βήμα και να προετοιμαζόμαστε για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Ενώ δεν θέλησε να επεκταθεί στο θέμα της διαιτησίας στο παιχνίδι με τις «νυχτερίδες»:

«Οι διαιτητές υπήρχαν πάντα στο ποδόσφαιρο. Μερικές φορές παίρνουν σωστές αποφάσεις και άλλες όχι. Ευτυχώς δεν πήρε σωστή απόφαση χθες (σ.σ, 01/02), αλλά δεν είμαι ο αρμόδιος κριτής. Θέλουμε να παίρνουμε μέρος σε καλά παιχνίδια με 22 ποδοσφαιριστές, οι διαιτητές δεν πρέπει να αποτελούν θέμα συζήτησης».

Keywords
Τυχαία Θέματα