«Τιτανομαχία» στο Τορίνο

Η Γιουβέντους υποδέχεται τη Μίλαν στη «Juventus Arena» (20/03, 21:45), στη ρεβάνς του 2-1, για ένα εισιτήριο στον τελικό του Κυπέλλου Ιταλίας.

Η «Μεγάλη Κυρία» είχε επικρατήσει μέσα στην έδρα των «ροσονέρι» με 2-1 στο πρώτο ματς, ωστόσο από τότε έχουν αλλάξει πολλά! Μπορεί να είναι... άλλο πράγμα το πρωτάθλημα, όμως η ομάδα του Μασιμιλιάνο Αλέγκρι έχει ξεφύγει στην κορυφή με τέσσερις βαθμούς και η ψυχολογία είναι με το μέρος των παικτών του.

Στη Γιουβέντους θέλουν οπωσδήποτε να κατακτήσουν το κύπελλο, αφού θέλουν να επιστρέψουν στους τίτλους. Μάλιστα, ο Αντόνιο Κόντε, χαρακτήρισε

το σημερινό παιχνίδι ως το «ματς της χρονιάς». Επιπλέον, ο Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο αναμένεται να ξεκινήσει στην αρχική ενδεκάδα, παρόλο που φέτος δεν έχει πολύ χρόνο συμμετοχής, ενώ κάτω από τα δοκάρια των «μπιανκονέρι» θα είναι ο Μάρκο Στοράρι και όχι ο Τζανλουίτζι Μπουφόν. Τέλος, εκτός... μάχης έχουν τεθεί οι Μπαρτζάλι και Μάτρι λόγω τραυματισμού.

Από την άλλη πλευρά, ο Αλέγκρι θα μπορεί να υπολογίζει στους Μεξές και Ζέεντορφ. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Μπόατενγκ, ενώ οριστικά εκτός είναι οι Ρομπίνιο και Μαρκ Φαν Μπόμελ. Ο ηγέτης της Μίλαν που ακούει στο όνομα «Ιμπραΐμοβιτς», μπορεί να είναι άρρωστος, όμως όπως δήλωσε δεν πρόκειται να χάσει για κανέναν λόγο το ντέρμπι.

Keywords
Τυχαία Θέματα