ΤΜΖ: Η Άνιστον παντρεύεται στην Ελούντα ή... και κάπου αλλού

Η δημοφιλής ιστοσελίδα με τις έγκυρες ειδήσεις της show biz αποκάλυψε ότι η Ελληνοαμερικανίδα σταρ επισκέφτηκε πρόσφατα την Κρήτη προκειμένου να επιλέξει παραλία για να παντρευτεί τον Τζάστιν Θερό!

Η ιστοσελίδα επικαλείται πηγές από το ξενοδοχείο Elounda Beach,

οι οποίες επιβεβαιώνουν την επίσκεψη της λαμπερής πρωταγωνίστριας στην περιοχή και κάνουν λόγο για ορισμό της ημερομηνίας γάμου μέσα στον Ιούλιο.

Το γαμήλιο πακέτο που επέλεξε η Ανιστον συμπεριλαμβάνεται σύμβουλος εκδήλωσης, τακτοποίηση όλων των νομικών λεπτομερειών τόσο για την περίπτωση πολιτικού όσο και για θρησκευτικό γάμο στο εκκλησάκι του ξενοδοχείου, ειδικός στολισμός λιμουζίνας, γαμήλια σουίτα με σαμπάνια και τοπικά γλυκά, όλα αυτά στην τιμή των 2.300 δολαρίων.

Το ΤΜΖ ανέφερε χαρακτηριστικά ότι ακόμη κι αν η Άνιστον με τον Θερό πληρώσουν για την εκδήλωση το ποσό αυτό θα αντιστοιχεί σε... δύο λεπτά δουλειάς της Τζένιφερ στη θρυλική τηλεοπτική σειρά «Τα φιλαράκια»!

Οι ίδιες πηγές ωστόσο ανέφεραν ότι το διάσημο ζευγάρι δεν έχει ακόμη αποφασίσει εάν θα παντρευτεί στην Ελούντα καθώς έγινε γνωστό ότι η Τζένιφερ «έχει επαφές με ξενοδοχεία και στην άλλη άκρη της Κρήτης»!

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για τη Τζένιφερ Άνιστον η οποία ήταν παντρεμένη με τον Μπραντ Πιτ από το 2000 έως το 2005 αλλά εκείνος την εγκατέλειψε προκειμένου να κοινοποιήσει τον δεσμό του με την Αντζελίνα Τζολί (στην οποία έκανε πρόταση γάμου πριν από λίγες μέρες!).

Keywords
Τυχαία Θέματα