Το... χριστουγεννιάτικο SmackDown

Στην Βόρεια Αμερική το κλίμα των Χριστουγέννων επικρατεί από νωρίς και αυτό αποδείχθηκε στο εβδομαδιαίο επεισόδιο του SmackDown.

Ο Mick Foley ντύθηκε... Άγιος Βασίλης, ο Big Show μοίραζε ευχές, οι Divas ντύθηκαν χριστουγεννιάτικα και ο Hornswoggle νίκησε... Battle Royal. Όλα αυτά ενώ το ημερολόγιο

έδειχνε 29 Νοεμβρίου.

Προφανώς το WWE δεν μπορούσε να εξασφαλίσει άλλη «ζωντανή» μετάδοση του SmackDown μέχρι το τέλος του 2011, οπότε αποφάσισε να προβάλει νωρίς το εορταστικό του επεισόδιο. Πάντως, το σόου θα... συνεχιστεί κανονικά κάθε Παρασκευή μέχρι τα Χριστούγεννα.

Στα αγωνιστικά, ο Mark Henry επιβλήθηκε του Daniel Bryan σε Steel Cage Match και κράτησε το World Heavyweight Championship. Παράλληλα, είκοσι Superstars διαγωνίστηκαν σε Battle Royal για μία... ευχή και ο Hornswoggle έφυγε νικητής αποκλείοντας πονηρά τον Sheamus στο τέλος.

Παρόμοιο σκηνικό στήθηκε για τις Divas, αφού η νικήτρια του δικού τους ομαδικού ματς θα μπορούσε να... φιλήσει οποιονδήποτε Superstar επιθυμεί μέχρι τις γιορτές. Η Brie Bella ήταν αυτή που ξεχώρισε σχετικά γρήγορα.

Παρακάτω όλα τα αποτελέσματα της βραδιάς:

Η Brie Bella κέρδισε Mistletoe on a Pole Match.
O Justin Gabriel κέρδισε τον Jinder Mahal.
O Kofi Kingston κέρδισε τον Tyson Kidd.
O Randy Orton κέρδισε τον David Otunga.
O Hornsowggle κέρδισε 20-men Battle Royal.
O Mark Henry κέρδισε τον Daniel Bryan.

Keywords
Τυχαία Θέματα