Το χρονικό της καρατόμησης Βασάρα

Τηλεφωνικά έμαθε ο Κύρος Βασάρας την απόφαση της υποβάθμισης του - Τι γίνεται με Κωνσταντινέα.

Οι εξελίξεις στη διαιτησία ήταν ραγδαίες χθες, καθώς νέο «αφεντικό» της είναι πλέον ο Γιώργος Δούρος, που αναλαμβάνει το ρόλο του Κύρου Βασάρα για τον ορισμό και τον έλεγχο των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας.

Ο πρώην διεθνής ρέφερι καρατομήθηκε από την ΚΕΔ, η οποία μετά και την τελευταία θύελλα αντιδράσεων για τη διαιτησία, υπέκυψε στις πιέσεις. Τις εξελίξεις ουσιαστικά δρομολόγησε η διαιτησία του Κωνσταντινέα στα Πηγάδια,

όπου και τέθηκε σε διαθεσιμότητα για 4η φορά την τρέχουσα σεζόν για τη μη υπόδειξη πέναλτι σε ανατροπή του Τοροσίδη και οδεύει αρχικά στο «ψυγείο» και για ένα διάστημα στη. Football League.

Υπήρξαν επίσης πληροφορίες πως πιθανότατα να «τελείωνε» από τη διαιτησία ουσιαστικά πριν καν παραλάβει το σήμα της ΦΙΦΑ (Φεβρουάριο στην Τουρκία), όμως προς το παρόν δεν υπάρχει τέτοια σκέψη, αφού αυτό το σενάριο δεν θα είχε θετικό αντίκτυπο στο διεθνές στερέωμα. Ο Μεσσήνιος ρέφερι στο περιβάλλον του δήλωσε ότι υπήρξε παράβαση, αλλά δεν είδε το τράβηγμα του Εντιμάρ.

Χθες ο Σοφοκλής Πιλάβιος με τον πρόεδρο της ΚΕΔ Γιώργο Σαρρή είχαν πολύωρη συνάντηση όπου και αποφάσισαν την ανακατανομή αρμοδιοτήτων των μελών της ΚΕΔ. Ο Βασάρας ενημερώθηκε τηλεφωνικά από τον Σαρρή για την αποπομπή του. Νωρίτερα ο πρώην ρέφερι είχε συνομιλήσει με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, όπου και του ζητήθηκε η παραίτηση του, όμως ο ίδιος αρνήθηκε. Κάτι ανάλογο έγινε και με τον πρόεδρο της ΚΕΔ, όμως ξανά η απάντηση του Βασάρα ήταν ίδια. Έτσι αναβαθμίστηκε ο Δούρος και ανέλαβε υπεύθυνος, εκτός από τον ορισμό των διαιτητών της Football League, και για τον ορισμό των διαιτητών της Σούπερ Λίγκας έχοντας για «δεξί χέρι» τον Μπριάκο. Από την άλλη ο Κύρος Βασάρας παραμένει υπεύθυνος για την ανάπτυξη της διαιτησίας, ενώ υπήρξε σκέψη να αναλάβει και τους ορισμούς της Δ' Εθνικής κάτι όμως που απορρίφθηκε.

Διαβάστε ακόμα:

«Καρατόμηση» Βασάρα από ΚΕΔ !

Επιστολή Σταθόπουλου για Κωνσταντινέα!

Βασσάρας στο Onsports: «Εύχομαι η ελληνική διαιτησία να σταθεί στο ύψος της»

Σαρρής: «Ο κ. Βασσάρας έχει πολλές υποχρεώσεις»

Keywords
Τυχαία Θέματα