Το… δώρο στον Φιλίπο

Η διοίκηση της Ίντερ, αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον νεαρό οπαδό της ομάδας που ανάρτησε πανό διαμαρτυρίας στην αναμέτρηση με την Μπολόνια.

Τραγική εμφάνιση έκανε η Ίντερ απέναντι στην Μπολόνια και ηττήθηκε 3-0 στο «Τζουσέπε Μεάτσα». Ένας νεαρός οπαδός των «νερατζούρι» ανάρτησε πανό που έγραφε: «Σας παρακαλώ, νικήστε γιατί θα με κοροϊδεύουν στο σχολείο».

Η ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι δεν κέρδισε, ωστόσο αποφάσισε να κάνει ένα ξεχωριστό δώρο στον 9χρονο Φιλίπο. Συγκεκριμένα βρέθηκε

στα αποδυτήρια των «νερατζούρι» και γνώρισε τους ποδοσφαιριστές, ενώ βέβαια πήρε και μία φανέλα της ομάδας.

«Εγώ δεν αλλάζω ομάδα, παραμένω οπαδός της Ίντερ. Όταν κατακτήσαμε το τρεμπλ εγώ έκανα πλάκα στους φίλους μου, τώρα μπορώ να κυκλοφορώ με ψηλά το κεφάλι. Ελπίζω ότι εκείνο το πλακάτ που έδειξα στον αγώνα με τη Μπολόνια θα είναι το τελευταίο που θα υψώσω», είπε αρχικά.

«Όλα πήγαν καλά, μόλις συνάντησα τους παίκτες. Με πήγαν στην αίθουσα συνεντεύξεων και εκεί συνάντησα τον Ζανέτι. Μου έδωσε μία φανέλα με το όνομά μου και μου είπε ότι δυστυχώς με τη Μπολόνια τα πράγματα πήγαν άσχημα και ότι συμβαίνει κάποια παιχνίδια να πηγαίνουν έτσι. Μας πήγαν να δούμε τις εγκαταστάσεις και στη συνέχεια συνάντησα και τον Ρανόκια. Μου ζήτησε συγγνώμη για το λάθος που έκανε στο δεύτερο γκολ του Ντι Βάιο. Εγώ του είπα να μην προβληματίζεται γιατί συμβαίνουν αυτά. Είδα επίσης τον Πατσίνι που ήταν πολύ συμπαθητικός. Έπειτα συνάντησα και τον Ναγκατόμο που μου υπέγραψε και αυτόγραφο», είπε για την πρώτη του γνωριμία, ενώ αναφέρθηκε και στη συνάντησή του με τον Κλαούντιο Ρανιέρι:

«Ναι τον συνάντησα, ήρθε να μου σφίξει το χέρι. Και σε αυτόν είπα να επιστρέψουμε σύντομα στις επιτυχίες. Ήθελα όμως να τον ρωτήσω και δεν πρόλαβα, γιατί οι παίκτες της Ίντερ τον τελευταίο καιρό δεν επιχειρούν πολλά σουτ. Εάν κάνεις λίγα σουτ τότε θα σκοράρεις και λιγότερες φορές».

Τέλος είπε: «Οι φίλοι της Μίλαν δεν είναι πάρα πολλοί, οι Γιουβεντίνοι είναι πολλοί και ακούγονται αρκετά. Όμως πριν ήμουν εγώ εκείνος που ακουγόμουν. Η ιδέα για το πλακάτ ήρθε επειδή είχα δει την Ίντερ να χάνει μερικά παιχνίδια και όταν ο πατέρας μου πρότεινε να πάμε να δούμε το Ίντερ-Μπολόνια, του είπα ότι αν χάναμε θα με κορόιδευαν στο σχολείο. Έτσι μου ήρθε η ιδέα για το πλακάτ».

Keywords
Τυχαία Θέματα