Το ευχαριστώ των φίλων του Παναιγιάλειου


Οι οπαδοί του Παναιγιάλειου, εξέδωσε ανακοίνωση, με αφορμή τη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα που έγινε την Μεγάλη Παρασκευή (13/4), για φιλανθρωπικό σκοπό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Φίλαθλοι, μετά την επιτυχημένη διεξαγωγή του φιλικού αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό, που πραγματοποιήθηκε την Μεγάλη Παρασκευή (13/4/12), θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα Παλαιμάχων του συλλόγου μας για την πολύτιμη συμβολή της, καθώς και τους διαιτητές κ. Κωνσταντίνο Μεσάζο, κ. Παναγιώτη Σακελλαρίου και κ. Σπύρο Κοψιά για την ανιδιοτελή προσφορά

τους. Επίσης ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Αιγιάλειας για την παραχώρηση του Δημοτικού σταδίου και ιδιαίτερα τους κ.κ. Πάνο Κουτρόπουλο και Τάκη Σπυρόπουλο για το ενδιαφέρον τους. Πάνω απ' όλα, όμως, οφείλουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ στο φίλαθλο κόσμο της περιοχής που συνέδραμε από το υστέρημά του στη συγκέντρωση του ποσού των χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500 ευρώ) με σκοπό να διατεθεί στο ΕΚΑΜΕ Αιγίου. Τέλος, ευχόμαστε ο φιλικός αυτός αγώνας να αποτελέσει θεσμό στην ανάδειξη της κοινωνικής προσφοράς του Παναιγιαλείου και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον επόμενο αγώνα φιλανθρωπικού χαρακτήρα.
Οι φίλαθλοι του Παναιγιαλείου».

Keywords
Τυχαία Θέματα