Το νέο ΔΣ του Ιωνικού

Σε μια ιστορική συνέλευση στα γραφεία του ερασιτέχνη Ιωνικού, ο Σύνδεσμος των Rangers παρουσίασε στο διοικητικό συμβούλιο την πρότασή του για τη σύσταση διοικητικής επιτροπής που θα αναλάβει τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Μετά από 29 ημέρες στη διοίκηση, οι Rangers επιστρέφουν στη φυσική τους θέση, την εξέδρα. Οι Rangers ενημέρωσαν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου για τις δράσεις

του Συνδέσμου σχετικά με την οργάνωση της ομάδας τόσο σε λειτουργικό, όσο και σε οικονομικό επίπεδο και τόνισαν ότι η οικογένεια του Ιωνικού είναι μία και αδιαίρετη. Η ομάδα κατάφερε σε λιγότερο από ένα μήνα όχι μόνο να συσταθεί εκ του μηδενός, αλλά να είναι σήμερα οικονομικά υγιής κι έτοιμη να ριχτεί στη μάχη του πρωταθλήματος.

Καταλήγοντας, παρουσίασαν την πρότασή τους για τη σύσταση διοικητικής επιτροπής που θα αναλάβει τη λειτουργία της ομάδας. Οι Rangers ζήτησαν από το διοικητικό συμβούλιο να ψηφιστεί η πρόταση ως έχει, στα πρότυπα των υπόλοιπων επιτροπών που λειτουργούν κάτω από την αιγίδα του ερασιτέχνη Ιωνικού.

Στη συνέχεια, το λόγο έλαβε ο πρόεδρος του ερασιτέχνη κ. Αριστειδόπουλος, που ανέλυσε τον τρόπο λειτουργίας των ερασιτεχνικών τμημάτων του Ιωνικού και το θεσμικό του ρόλο. Ακολούθησαν οι τοποθετήσεις μελών του διοικητικού συμβουλίου που εκπροσωπούν τα τμήματα μπάσκετ, κολύμβησης και πόλο. Ολοι, υποδέχθηκαν με ενθουσιασμό την πρόταση των Rangers.

Το διοικητικό σχήμα του ποδοσφαίρου ψηφίστηκε κατά πλειοψηφία και από σήμερα αναλαμβάνει τη διοίκηση της ομάδας. Οι Rangers, μετά από 29 ημέρες επιστρέφουν στο φυσικό τους χώρο, τις εξέδρες των γηπέδων.

Η διοικητική επιτροπή αποτελείται από τους:

Βεκιάρης Ιωάννης
Ιατρός

Κουγιουτέας Παναγιώτης
Δικηγόρος

Νικολόπουλος Βαγγέλης
Ελεύθερος επαγγελματίας

Γλύκας Γιώργος
Παλαίμαχος Ιωνικού

Γιαννίκος Παναγιώτης
Αυτοκινητιστής

Τσεφαλάς Κωνσταντίνος
Γενικός Γραμματέας Δήμου Νικαίας

Τούντας Κανέλλος
Αντιδήμαρχος Δήμου Νικαίας

Υπεύθυνοι για τη λειτουργία των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου ορίστηκαν οι:

Ανδρέας Πασπαλιάρης
Μιχαλακάκος Μιχάλης
Αλεξιάδης Βασίλης

Η επταμελής Διοικητική Επιτροπή θα συνεδριάσει για τον ορισμό Προέδρου και τον καταμερισμό ρόλων.

Keywords
Τυχαία Θέματα