Το Παγκόσμιο U19 στην Λάρνακα

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης και ο Δήμος Λάρνακας ανακοίνωσαν την συνδιοργάνωση του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Beach Volley νέων και νεανίδων κάτω των 19 ετών.


Ο Δήμαρχος Λάρνακας κ. Ανδρέας Λουρουτζιάτης είπε για την διοργάνωση που θα διεξχθεί από 11 ως 14 Ιουλίου 2012 : «Η Λάρνακα με την ανάληψη της αποστολής αυτής είναι έτοιμη να δουλέψει σκληρά για την εξασφάλιση υψηλού επιπέδου συνθηκών για όλους τους συμμετέχοντες αλλά και γενικότερα του οπαδούς

του αθλήματος. Βρισκόμαστε σε στενή συνεργασία με όλους τους φορείς της τοπικής αυτοδιοίκησης, θεσμικούς φορείς του αθλητισμού και του τουρισμού, που επιθυμούν να επενδύσουν σε μια διεθνή διοργάνωση ενός συνεχώς ανερχόμενου Ολυμπιακού αθλήματος. Η Λάρνακα ως συν-διοργανωτής και φιλοξενούσα πόλη θα προσφέρει τις υποδομές που απαιτούνται για την διοργάνωση καθώς και στο έμψυχο δυναμικό με την διάθεση συνεργατών της για την καλή διεξαγωγή των αγώνων. Η πόλη της Λάρνακας δηλώνει έμπρακτα την παρουσία και στήριξη της σε τέτοιου είδους διοργανώσεις που προωθούν τον αθλητισμό σαν κοινωνικό αγαθό και εύχομαι η διοργάνωση αυτή να αποτελέσει ένα δυναμικό και χρήσιμο πεδίο ανταλλαγής πληροφοριών, τεχνογνωσίας προς όφελος των αθλητών , τον σωματείων αλλά και των αθλούμενων πολιτών κάθε ηλικίας».

Keywords
Τυχαία Θέματα