Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι

20:02 9/1/2012 - Πηγή: OnSports

Η Γρηγορία Γκόλια και η Σοφία Ναΐσίδου σχολιάζουν τον επερχόμενο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα σε Ν. Ιωνία και ΠΑΟΚ.

Το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι των ημιτελικών του Κυπέλλου γυναικών είναι δίχως αμφιβολία εκείνο ανάμεσα στη Νέα Ιωνία και τον ΠΑΟΚ. Η προπονήτρια του «δικεφάλου» του Βορρά Γρηγορία Γκόλια, σχολίασε τη νίκη επί της Αναγέννησης Άρτας, αλλά και το ματς με την Νέα

Ιωνία.

«Είχα πει στις παίκτριες ότι οι πιθανότητες είναι 50-50. Οι άνθρωποι της Αναγέννησης παραδέχθηκαν την δίκαιη επικράτηση μας. Χάρηκα πολύ για αυτή την πρόκριση, διότι η ομάδα της Αναγέννησης έχει μεγάλη ιστορία. Όσον αφορά τον ημιτελικό, η Νέα Ιωνία είναι το λογικό φαβορί, αφού έχει στόχο το νταμπλ. Από την στιγμή που θα αρχίσει όμως το ματς τα πράγματα αλλάζουν».

Από την πλευρά της η τεχνικός της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου, που είχε εύκολο έργο κόντρα στον Φίλιππο Βέροιας σχολίασε: «Η μεγάλη χαρά μου είναι πως είδα και από τις δύο ομάδες πολλές νέες ελληνίδες αθλήτριες. Θέλω ο αγώνας με τον ΠΑΟΚ να είναι ανταγωνιστικός. Η νίκη του ήταν σημαντική στην Άρτα και δεν είναι εύκολος αντίπαλος. Αν περάσουμε το εμπόδιο του ΠΑΟΚ μάλλον στον τελικό θα συναντήσουμε την Ορμή, αφού είναι το φαβορί κόντρα στους Πρωτοπόρους, που όμως είναι ένα ερωτηματικό, αφού έχουν μαζέψει πολλές έμπειρες παίκτριες και έχουν δυνατή ομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα