Το... πιστεύουν οι Λάιτνινγκ

Τρεις σερί νίκες συμπλήρωσαν οι Τάμπα Μπέι Λάιτνινγκ με το εκτός έδρας 5-3 επί των Φιλαδέλφεια Φλάιερς και παραμένουν διεκδικητές μίας θέσης στα play off.

Στο πρώτο 20λεπτο, οι Ryan Malone και Steven Stamkos διαμόρφωσαν το 2-0 υπέρ των «μπολτς». Ωστόσο, ο Dwayne Roloson, τερματοφύλακας των Λαίτνινγκ, παραχώρησε το 2-2 στο δεύτερο 20λεπτο, πριν συμπληρώσει 35 αποκρούσεις. Συγκεκριμένα, οι Wayne Simmonds και Matt

Read ισοφάρισαν.

Στην τρίτη περίοδο, οι Martin St. Louis και J.T. Wyman διαμόρφωσαν το 4-2, ο Scott Hartnell μείωσε σε 4-3, 1:13 πριν την λήξη, αλλά ο Τom Pyatt σημείωσε γκολ σε ανυπεράσπιστη εστία και «καθάρισε» το παιχνίδι. Αυτή ήταν μόλις η τρίτη ήττα των Φλάιερς σε 14 παιχνίδια!

Πλέον οι «κεραυνοί» έχουν 77 βαθμούς. Απέχουν επτά από την προνομιούχα οκτάδα της ανατολικής περιφέρειας του NHL, αλλά απομένουν μόλις επτά παιχνίδια στο πρόγραμμά τους, οπότε οι ελπίδες για πρόκριση στα play off είναι λίγες, αλλά όχι ανύπαρκτες.

Από την άλλη, οι εκπρόσωποι της Φιλαδέλφειας έχουν «κλείσει» θέση στην post-season με 96 βαθμούς, αλλά έχασαν ευκαιρία να πλησιάσουν την τέταρτη θέση της Ανατολής. Άλλωστε οι Πίτσμπουργκ Πένγκουινς, οι οποίοι τη διατηρούν, έχουν φτάσει στους εκατό βαθμούς.

Keywords
Τυχαία Θέματα