Το τέλος να είναι όπως πρέπει…

Ο Λευτέρης Μπακολιάς γράφει στο Onsports για το διαφαινόμενο «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Σωτήρη Νίνη το οποίο δεν πρέπει να φτάσει στα άκρα.

Η είδηση που βγήκε από το τελευταίο Δ.Σ., δεν αφορούσε την παράταση της αύξησης Μ.Κ., ούτε τα όσα είπε ο Μίμης Δομάζος, με τον «στρατηγό» να παραδέχεται πως μέχρι τις 16 Ιανουαρίου θα έχει αλλάξει χέρια η ΠΑΕ. Το… ζουμάκι, ήταν η κουβέντα που έγινε αναφορικά με τους ποδοσφαιριστές των

οποίων τα συμβόλαια λήγουν. Και ειδικά για τον Σωτήρη Νίνη. Δεν είναι και το καλύτερο πράγμα, να φτάνουμε στα εξώδικα. Ούτε για τον Παναθηναϊκό, ούτε για τον Νίνη. Συγγνώμη κιόλας αλλά αυτό το παιδί πριν από περίπου πέντε χρόνια (Γενάρης του 2007 ήταν) όταν πρωτοεμφανίστηκε, γέμισε ελπίδα τον κόσμο, γέμισε χαρά τους πικραμένους εκείνη την εποχή φιλάθλους του «τριφυλλιού». Με το ταλέντο του, το χαμόγελό του, με το γεγονός ότι γούσταρε το ποδόσφαιρο. Και σαφώς αντιπροσώπευε το μέλλον της ομάδας. Αντιπροσώπευε την ελπίδα.

Ο καιρός πέρασε, ζήσαμε τον Νίνη στα πάνω και στα κάτω του, αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έφτασε αυτή η σχέση στα άκρα. Ούτε με τον κόσμο, ούτε με την ίδια την ομάδα. Η σχέση αυτή φαίνεται πως φτάνει στο τέλος της. Για την ακρίβεια, την δεδομένη στιγμή δεν δίνουμε περισσότερο από 1% πιθανότητες για να παραμείνει ο μικρός στον Παναθηναϊκό. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να γίνουμε και εχθροί. Το παιδί θα κάνει την επιλογή του, θα συνεχίσει την καριέρα του εκεί που θέλει. Λόγος για εξώδικα δεν υπάρχει. Στο κάτω κάτω, αν το δούμε τυπικά το ζήτημα, πως μπορεί κανείς να αποδείξει ότι ο Νίνης μίλησε με κάποια ομάδα; Άρα, ουσιαστικά δεν έχει κανένα νόημα η όλη ιστορία. Απλά ξενερώνει τον κόσμο και κυρίως, κάνει κάποιους να αλλάξουν γνώμη για το ίδιο το παιδί. Δεν είναι σωστό αυτό.

Θα θέλαμε να μείνει ο Νίνης, θα θέλαμε να αλλάξει η όλη ιστορία. Αυτό όμως μοιάζει από δύσκολο έως απίθανο αυτή τη στιγμή. Σε κάθε περίπτωση πάντως, δεν χρειάζεται να φύγει «σκοτωμένος». Δικό μας παιδί είναι στο κάτω-κάτω. Και αύριο μεθαύριο, οι δρόμοι του με τον Παναθηναϊκό δεν αποκλείεται να ξανασυναντηθούν.

Από εκεί και πέρα, ξεκίνησαν πάλι οι φήμες σύμφωνα με τις οποίες θα… μπλεχτεί ο Ολυμπιακός στην ιστορία. Πως θα κάνει κίνηση για να πάρει τον παίκτη το καλοκαίρι και πάει λέγοντας. Μην μασάτε όμως. Η φαντασία ορισμένων δουλεύει πολύ γι’ αυτό και υπάρχουν τέτοιες φήμες. Ο Νίνης θα πάει στο εξωτερικό. Και όχι πολύ μακριά απ’ την Ελλάδα.

Υ.Γ.1: Πιο πιθανό είναι να πάρει ο Παναθηναϊκός τον Μέσι, παρά να πάει ο Καραγκούνης στην ΑΕΚ.

Υ.Γ.2: Ο μικρός ο Μαυρίας θα παίξει στο Αγρίνιο όπως φαίνεται. Σε ρόλο αριστερού χαφ. Η ευκαιρία που περίμενε ήρθε. Είναι σε καλή κατάσταση, έχει ταλέντο, οπότε ας δείξει τι αξίζει!

Υ.Γ.3: Τα όσα γίνονται με τον Νίνη, κάνουν επιτακτική ανάγκη την απόκτηση χαφ. Με Κατσουράνη, Ζέκα και Καραγκούνη δεν βγαίνει σεζόν παιδιά…

Υ.Γ.4: Καλή χρονιά σε όλους, με υγεία και χαρά για εσάς και τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Keywords
Τυχαία Θέματα