Τράχωνες – Νέα Ιωνία 2-2

23:02 8/4/2012 - Πηγή: OnSports

Τι και αν η Νέα Ιωνία κρατούσε στα χέρια της μια πολύτιμη βαθμολογικά νίκη έχοντας προβάδισμα δύο τερμάτων και ενώ η αναμέτρηση είχε μπει στις καθυστερήσεις (!), οι Τράχωνες κατάφεραν τελικά να «κλέψουν» την ισοπαλία (2-2), προσθέτοντας έναν ακόμη βαθμό στο σακούλι τους!

Και ενώ οι προσπάθειες των δύο ομάδων για περισσότερο από 70 λεπτά αγώνα αποδείχθηκαν άκαρπες, χρειάστηκαν μόλις είκοσι προκειμένου οι θεατές να φύγουν «γεμάτοι» από το γήπεδο! Ο Βάσος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 75΄ άνοιγε το σκορ για τους φιλοξενούμενους,

πριν ο Όγκμποε έξι λεπτά αργότερα δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του που έδειχνε εκείνη τη στιγμή να «κλειδώνει» το τρίποντο!

Παρόλα αυτά οι γηπεδούχοι, όχι μόνο δεν πέταξαν λευκή πετσέτα, όχι μόνο μείωσαν με τον Καλλιπολίτη στο 92΄, αλλά δύο λεπτά αργότερα, ο Γούλας τιμωρούσε τη Νέα Ιωνία για την επανάπαυσή της, δίνοντάς της παράλληλα ένα καλό μάθημα!

ΤΡΑΧΩΝΕΣ: Καραβατάς, Κάρδαρης (85' Νούλας), Παπαναγόπουλος (70' λ. τρ. Κατσούλης), Δρακοντίδης, Μιχαηλίδης, Χατζής, Καλλιπολίτης, Γούλας, Ρίζος, Χουστουλάκης, Χριστόπουλος (77' Βασίλη)

ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ: Δρόσος, Χρόνης, Καραβίδας, Βιδάλης, Ρωμαϊδης, Γεωργόπουλος, Πετούσης (67' Μπιζάς), Χαλιμούρδας, Αχμέτ (90' Παυλίδης), Βάσος (80' Ραμόπουλος), Όγκμποε

Keywords
Τυχαία Θέματα