Τρίκαλα 2011-Οδυσσέας Νυδρίου 3-0

18:16 4/3/2012 - Πηγή: OnSports

Παίζοντας ποδόσφαιρο για ένα ημίχρονο τα Τρίκαλα κέρδισαν 3-0 τον Οδυσσέα Νυδρίου στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του 5ου ομίλου.

Το ντέρμπι βάφτηκε «κυανέρυθρο» παρά το κακό πρώτο ημίχρονο. Τα Τρίκαλα πήραν μια σπουδαία νίκη διατηρώντας ζωντανές τις όποιες ελπίδες τους για άνοδο στην Football League 2. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι δύο

ομάδες ξεκίνησαν κάπως νωθρά στο ματς με τα Τρίκαλα να είναι αυτά που προσπάθησαν να δημιουργήσουν κάποιες ευκαιρίες για γκολ. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο ματς έγινε στο 35’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κόκκινου τον Πολύζο να σημαδεύει με το κεφάλι το οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο ημίχρονο το Νυδρί μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο αποφασισμένο να πετύχει γκολ. Στο 52’ ο Δήμας έχασε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ για την ομάδα του, αλλά αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή έπιασε ένα αδύναμο σουτ που δεν δυσκόλεψε τον Ζαφείρη. Τα Τρίκαλα απάντησαν στην φάση αυτή με γκολ πέντε λεπτά αργότερα στο 57’. Ο Κόκκινος με ατομική προσπάθεια μπήκε στη μεγάλη περιοχή και με διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Ο Κόκκινος στο 69’ διπλασίασε τα γκολ για την ομάδα του με απευθείας εκτέλεση φάουλ για το 2-0. Το κερασάκι στην τούρτα έβαλε ο Απόστολος Πολύζος στο 85’ με ωραίο σουτ εκτός περιοχής για το 3-0 το οποίο έμελε να είναι και τελικό.

Τρίκαλα 2011: Ζαφείρης, Δ. Τεντολούρης, Παπαγιαννόπουλος, Γούτσιος, Ανδρέου,(42' Χριστοδούλου), Μ. Πολύζος, Κόκκινος, Τσάτσος,(70' Απ. Πολύζος), Πολυζόπουλος, Απ. Τεντολούρης, Μπελεβέτης(55' Κωτούλας)

Οδυσσέας Νυδρίου: Μπάμπης, Σκαμνέλος,(80' Ψαρόπουλος), Βακατσέλης,(75' Φράγκος), Χ. Δήμας, Κτενάς, Μηνάς, Ματούλας, Μ. Δήμας,(67' Ν. Γαζής), Σ. Γαζής, Ντέτσικας, Καλογέρης

Keywords
Τυχαία Θέματα