«Τρίποντο» με Σκόουλς!

Η Μάντσεστερ Γιουναίτεντ έπιασε... κορυφή, αφού επικράτησε εύκολα της Μπόλτον με 3-0, έχοντας σαν πρόσωπο του αγώνα τον Πολ Σκόουλς.

Την Μάντσεστερ Σίτι στην κορυφή έπιασε η ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον (έχοντας ένα ματς περισσότερο), αφού δεν δυσκολεύτηκε να επικρατήσει της Μπόλτον στο «Ολντ Τράφορντ» με 3-0. Πρόσωπο της αναμέτρησης, δεν είναι άλλο από τον Πολ Σκόουλς, ο οποίος επέστρεψε και σκόραρε το πρώτο γκολ της ομάδας του. Τα υπόλοιπα τέρματα ο Γουέλμπεκ με τον Κάρικ.

Αντίθετα,

η Τότεναμ που είχε την ευκαιρία να... συγκατοικήσει με τις ομάδες του Μάντσεστερ, ήρθε ισόπαλη, 1-1 με τη Γουλβς. Ο Φλέτσερ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Μόντριτς να ισοφαρίζει το ματς και να δίνει στην ομάδα του τον πόντο της ισοπαλίας.

Η Λίβερπουλ υποδέχθηκε την Στόουκ στο «Άνφιλντ», όμως «κόλλησε» στο 0-0. Οι φιλοξενούμενοι παίζοντας πολύ... κλειστά, δυσκόλεψαν την ομάδα του Κένι Νταλγκλίς. Ευκαιρίες έγιναν πολλές, όμως από γκολ... δεν χόρτασαν οι φίλαθλοι των «κόκκινων».

Η Μπλάκμπερν, παρά το γεγονός πως έμεινε με 10 παίκτες από το 23' δεν κατέθεσε τα... όπλα. Η Φούλαμ ήταν ανίκανη να εκμεταλλευτεί την αριθμητική υπεροπλεία και το τελικό 3-1 μοιάζει... φυσιολογικό. Πέντερσεν, Νταν και Φορμίκα σκόραραν για την Μπλάκμπερν, με τον Νταφ να έχει μειώσει προσωρινά σε 2-1.

Άστον Βίλα και Έβερτον έμειναν στο 1-1 στο «Βίλα Παρκ», σε ένα ματς που δεν δημιουργήθηκαν πολλές ευκαιρίες. Ο Μπεντ άνοιξε το σκορ στο 56' για τους «χωριάτες» με τον Ανιτσέμπε να... απαντά στο 69'.

Η Τσέλσι δυσκολεύτηκε στο «Στάμφορντ Μπριτζ» με αντίπαλο την Σάντερλαντ, όμως είχε... Λάμπαρντ. Ο Άγγλος μέσος σκόραρε το 100ο του γκολ στην Πρέμιερσιπ και... χάρισε τους τρεις βαθμούς στους «μπλε». Άξιο αναφοράς η επανεμφάνιση του Εσιέν, που επανήλθε μετά από 6 μήνες απουσίας.

Τέλος, η Νόριτς πήρε σπουδαίο «διπλό» μέσα στην έδρα της Γουέστ Μπρομ με 1-2. Ο Σούρμαν έκανε το 0-1 στο 43', ενώ οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν στο 68' με πέναλτι του Λονγκ. Το «χρυσό»... τρίποντο έδωσε στην ομάδα του ο Μόρισον, ο οποίος διαμόρφωσε το 1-2 στο 79'.

Keywords
Τυχαία Θέματα