Τρόμαξε η Πορτογαλία

Τη νίκη με 5-3 απέναντι στην Ισλανδία πήρε η Πορτογαλία και διατήρησε το προβάδισμά της απέναντι στην Δανία.

Μόνο μία ισοπαλία θέλει πλέον η Πορτογαλία για την τελευταία αγωνιστική απέναντι στην Δανία για να πάρει την απευθείας πρόκριση στα τελικά του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι Ίβηρες φαινομενικά είχαν εύκολο έργο απέναντι στην Ισλανδία, ωστόσο στα τελευταία λεπτά ανησύχησαν παίρνοντας τελικά τη νίκη με 5-3.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Πάουλο Μπέντο ήταν πολύ καλή και έφτασε στο 3-0 με δύο τέρματα του Νάνι (13’, 21’) και ένα του Πόστιγκα

στις καθυστερήσεις.

Στην επανάληψη όμως οι Ισλανδοί προσπάθησαν να… παγώσουν το «Ντραγκάο» με πρωταγωνιστή τον Γιόνασον που σημείωσε δύο γκολ (48’, 69’) μειώνοντας σε 3-2.

Το άγχος για τους Ίβηρες έφυγε στο 81’ όταν ο Μουτίνιο έκανε το 4-2, με τον Ελισέου στο 87’ να καθαρίζει το παιχνίδι. Οι Ισλανδοί κατάφεραν να μειώσουν εκ νέου με τον Σίγκουρντσον στις καθυστερήσεις για το τελικό 5-3.

ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ: Πατρίτσιο, Άλβες, Περέιρα, Ρονάλντο, Μουτίνιο, Ρολάντο, Μεϊρέλες (60’ Βελόσο), Νάνι, Ελισέου, Μάρτινς (72’ Ρούμπεν Μίκαελ), Πόστιγκα
ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Μάγκνουσον, Γιόνσον, Σέβαρσον, Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον (81’ Φινγκμπόραντσον), Μπίαρναασον, Σίγκουρντσον, Βάλγκαρντσον, Γκούναρσον, Γίσλασον, Γιόνασον.

Keywords
Τυχαία Θέματα