Τσάμπερλεϊν: «Δεν είδατε τίποτα ακόμα»

Ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Άρσεναλ τόνισε ότι έχει να δώσει πολλά ακόμα στους φίλους της ομάδας του στο πρόσφατο μέλλον.

Τις πρώτες του εμπειρίες από έναν μεγάλο Ευρωπαϊκό σύλλογο παίρνει ο Άλεξ Οξλέιντ Τσάμπερλεϊν ο οποίος αγωνίστηκε στο Champions League, με την φανέλα της Άρσεναλ απέναντι στον Ολυμπιακό όπου σκόραρε, ενώ έχει και κάποιες συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Αγγλίας.

Μιλώντας στα Μέσα της

πατρίδας του, τόνισε ότι στο μέλλον έχει να δείξει πολλά περισσότερα. «Όλα εξαρτώνται από εμένα. Πρέπει να πιέσω τον προπονητή μου να με επιλέξει με τις εμφανίσεις μου. Αυτό θα γίνει μόνο μέσω σκληρής δουλειάς στην προπόνηση και όταν θα πάρω την ευκαιρία μου θα πρέπει να τον εντυπωσιάσω. Ο ίδιος μου έχει πει ότι όλα εξαρτώνται από εμένα», είπε αρχικά.

«Εμπιστεύομαι πολύ τον προπονητή μου και ξέρω ότι αν αξίζω μία θέση θα μου την δώσει. Το ήξερα από την αρχή που αποφάσισα να έρθω εδώ. Μαθαίνω πολλά στην ομάδα και πιστεύω ότι έχω να δώσω πολλά περισσότερα ακόμα στην ομάδα», είπε ο νεαρός επιθετικός.

Για να έχετε πλήρη πρόσβαση στις κυριότερες ειδήσεις της ημέρας και μέσα από τη σελίδα σας στο Facebook, κάντε LIKE στο Onsports πατώντας ΕΔΩ.

Keywords
Τυχαία Θέματα