Τσαγκρώνης: «Εγγύηση Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός»

Πλούσιο θέαμα και έντονες συγκινήσεις υπόσχονται στο μεταξύ τους τελικό, στο Ελληνικό, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, οι «αιώνιοι» εγγυώνται για τη διεξαγωγή ενός ποιοτικού -εντός παρκέ- τελικού. Το μόνο που απομένει είναι να επικρατήσει η ψυχραιμία και

εκτός, από τους φιλάθλους, ώστε αύριο (11/03) να συζητάμε όλοι μόνο για μπάσκετ.

Το μήνυμα του Παναγιώτη Τσαγκρώνη: «Ο πρώτος τίτλος της χρονιάς κρίνεται σήμερα (10/03) στο κλειστό γυμναστήριο του Ελληνικού. Πρωταγωνίστριες δύο ομάδες από τις κορυφαίες της Ελλάδας, αλλά και της Ευρώπης, ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός, που εγγυώνται για το θέαμα που θα παρακολουθήσουν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ στο παρκέ. Επιθυμία μας είναι την επομένη του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας να μιλάμε όλοι για μπάσκετ και μόνο για μπάσκετ, να διεξαχθεί ένας τελικός μέσα σε κόσμιο και αθλητικό πλαίσιο.

Διανύουμε μια δύσκολη περίοδο για τη χώρα μας γενικότερα, ενώ έχουν διαμορφωθεί συνθήκες που δεν θα μπορούσαν να αφήσουν το κομμάτι του αθλητισμού ανεπηρέαστο και ειδικότερα το χώρο του μπάσκετ, τον οποίο υπηρετούμε όλοι. Είναι μια πραγματικότητα την οποία θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε όλοι, προκειμένου το άθλημά μας να συνεχίσει να αναπνέει και να φέρνει επιτυχίες στη χώρα μας, όπως κάνει εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και σημαντικός παράγοντας για αυτό είναι η παραγωγική διαδικασία, την οποία θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα. Αυτός είναι ο στόχος και η πρόθεση όλων μας».

Keywords
Τυχαία Θέματα