«Τσάρκα» για πλέι οφ, η... συμμορία των έξι!

08:52 5/3/2012 - Πηγή: OnSports

Το… τρένο των πλέι οφ της Super League, χωράει τέσσερις επιβάτες. Η μία θέση είναι ήδη καπαρωμένη από τον φιναλίστ του πρωταθλήματος, ενώ για άλλα τρία «εισιτήρια», έξι ομάδες… τρώνε τα μουστάκια τους! To Onsports καταγράφει τα υπέρ και τα κατά των υποψήφιων «μνηστήρων» για μία θέση στην προνομιούχο πεντάδα.

Με βάση την υπάρχουσα βαθμολογία το «αφεντικό» είναι ο ΠΑΟΚ, αφού απέχει

οκτώ βαθμούς από την 6η θέση, που αντί για τα πλέι οφ εξαργυρώνεται με πρόωρες καλοκαιρινές διακοπές.

Η ΑΕΚ εξακολουθεί να παραμένει σε θέση ισχύος, ωστόσο νιώθει την καυτή ανάσα του εξαιρετικά φορμαρισμένου Ατρομήτου στο… σβέρκο της.

Σε τροχιά πλέι οφ μπήκε ο Αστέρας Τρίπολής που πραγματοποιεί πορεία πρωταθλητισμού στο β΄ γύρο και ο αναγεννημένος επί εποχής Μασάδο Αρης.

Από κοντά παραμένει και ο ΟΦΗ, παρά τα γνωστά προβλήματα που δυσκολεύουν την καθημερινότητα και κατ΄επέκταση το έργο του Νίκου Αναστόπουλου και των παικτών της κρητικής ομάδας.

ΠΑΟΚ

+ Οι οκτώ βαθμοί της διαφοράς από την 6η (μη προνομιούχο) θέση του προσφέρουν την δυνατότητα να παίζει με το μικρότερο άγχος από τους υπόλοιπους «μνηστήρες». Μόνο με… αυτοκτονία μπορεί να παραμείνει «εκτός νυμφώνος

+ Διαθέτει στο ρόστερ αρκετούς «μπαρουτοκαπνισμένους» παίκτες οι οποίοι δεν κυριεύονται από «ναυτία» στα δύσκολα

- Η επιδημία των μυϊκών τραυματισμών αφήνει έντονο το αποτύπωμά της και ρίχνει σαν τα… κοτόπουλα τους παίκτες. Εάν δεν βρεθεί άμεσα λύση στο θέμα των θλάσεων, στο τέλος, ίσως χρειαστεί να φορέσουν σορτσάκι ο Βρύζας με τον «σβούρα»!

- Η Τούμπα δεν αποτελεί απόρθητο κάστρο, δεδομένου πως μέχρι τώρα έχουν πεταχτεί 12 βαθμοί στα… νερά του Θερμαϊκού, ενώ η ομάδα αποδίδει καλύτερα εκτός έδρας

ΑΕΚ

+ Η συσπείρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος για να μη χρεωθούν την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου.

+ Η προσωπικότητα ορισμένων εκ των πρωτοκλασάτων ποδοσφαιριστών (Λυμπερόπουλος, Λεονάρντο, Δέλλας) δύναται να παίξει καθοριστικό ρόλο όταν «σφίξουν τα λουριά» και το πράγμα αρχίσει να ζεματάει.

- Τα τεράστια οικονομικά προβλήματα καθιστούν αβέβαιη την επόμενη μέρα, ακόμη και για την επιβίωση της ΠΑΕ.

- Η πίκρα και η απογοήτευση είναι τόσο βαθιά ποτισμένη στο πετσί των οπαδών, που ουδείς έχει τη διάθεση έστω και να ψελλίσει κάτι αισιόδοξο.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

+ Η υγεία που εκπέμπει ο σύλλογος σε όλα τα επίπεδα – κόντρα στο ρεύμα της εποχής – και ο «αέρας» που απέκτησε, απόρροια της εξαιρετικής πορείας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

+ Το… δολοφονικό ένστικτο του Κώστα Μήτρογλου! Ο «πιστολέρο» του Ατρομήτου βρίσκεται… on fire, σκορπάει τον πανικό στις αντίπαλες άμυνες και προσφέρει πολύτιμους βαθμούς.

- Η μεγάλη αδημονία για την παρθενική συμμετοχή στα πλέι οφ, εμπεριέχει τον κίνδυνο να «βαρύνει» τα πόδια των ποδοσφαιριστών στις τελευταίες κρίσιμες… στροφές.

- Τα δύο… καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη. Παράλληλα με την «μάχη» για την πεντάδα, οι Περιστεριώτες θα παλέψουν για μία θέση στο ξέφωτο του τελικού κυνηγώντας

Keywords
Τυχαία Θέματα