Τζόρνταν: «Δεν γυρίζω την πλάτη μου στην ομάδα»

Δεν περίμενε την κάκιστη φετινή πορεία των Σάρλοτ Μπόμπκατς, αλλά ο Μάικλ Τζόρνταν, ιδιοκτήτης του συλλόγου, δεν έχει απολέσει την αισιοδοξία του.

Μέσω συνέντευξης έκανε ένα μίνι-απολογισμό του 2011-12 ο MJ. Αρχικά διέψευσε τις φημολογίες, οι οποίες αναφέρουν πως δεν δέχεται αντιρρήσεις στα διοικητικά συμβούλια:

«Όλα όσα γράφονται είναι ψέμματα. Φυσικά δέχομαι αντίθετες απόψεις, ακόμα και από τους ανθρώπους που λένε ότι δεν είναι στα συμβούλια».

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στα αγωνιστικά και παραδέχθηκε ότι η

σεζόν που ολοκληρώνεται ήταν αποτυχημένη. Ωστόσο πρόσθεσε πως έχουν παρθεί δύσκολες αποφάσεις, οι οποίες θα ευνοήσουν μελλοντικά της «αγριόγατες»:

«Η χρονιά θα ήταν πειραματική. Αυτό το γνωρίζαμε εξαρχής, αλλά δεν θέλαμε να τερματίσουμε στην τελευταία θέση. Όσο είμαι ιδιοκτήτης, θεωρώ πως η ομάδα έχει πάρει σωστές αποφάσεις. Μερικές από αυτές ήταν δύσκολες και αφορούσαν παραχωρήσεις παικτών. Φέτος το ρόστερ μας δεν ανταποκρίθηκε, αλλά εγώ δεν θα γυρίσω την πλάτη μου στο σχέδιό μας».

Και ξεκαθάρισε πως οι εκπρόσωποι του Σάρλοτ έχουν ενταχθεί σε σωστή τροχιά, αν και αυτό δεν φαίνεται από τα αποτελέσματα του συλλόγου:

«Έχουμε δεχθεί αυστηρή κριτική, αλλά είμαστε σε σωστή τροχιά. Δεν περίμενα μία σεζόν σαν και αυτή. Περάσαμε δύσκολες στιγμές και σε επίπεδο αποφάσεων, όπως η αποδέσμευση του Μπορίς Ντιό. Επίσης έπρεπε να χρησιμοποιήσουμε rookies σαν τους Μπιγιόμπο και Κέμπα, οι οποίοι δεν ήταν ακόμα έτοιμοι για μεγάλο χρόνο συμμετοχής».

Keywords
Τυχαία Θέματα