Βαλβέρδε: «Είμαστε προετοιμασμένοι για το νταμπλ»

Κατάλληλα προετοιμασμένος για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι ο Ολυμπιακός, όπως τόνισε ο Ερνέστο Βαλβέρδε, ενώ ο Βασίλης Τοροσίδης είπε πως αν οι «ερυθρόλευκοι» αγωνιστούν όπως πρέπει, τότε δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα.

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Ερνέστο Βαλβέρδε

είπε: «Είμαστε μια μέρα πριν τον τελικό. Είναι μια σημαντική μέρα και για μας και για τον Ατρόμητο. Πιστεύω πως θα γίνει ένας ωραίος τελικός. Είμαστε προετοιμασμένοι για το νταμπλ και θα ήταν πολύ ωραίος τρόπος για να «κλείσουμε» την χρονιά. Ξέρουμε πως ο κόσμος μας έχει αποδώσει τον τίτλο του φαβορί. Εμείς δεν θέλουμε να το σκεφτόμαστε έτσι, γιατί μπορούμε και να χάσουμε. Σε έναν τελικό όλα μπορούν να συμβούν και είναι ο καλύτερος τρόπος για να προετοιμάσεις ένα παιχνίδι».

Από την πλευρά του, ο Βασίλης Τοροσίδης, είπε αρχικά: «Το ότι είμαστε το φαβορί έχει πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα. Όλα μπορούν να γίνουν. Μπορεί να το χάσουμε ή να το κερδίσουμε. Αν ο Ολυμπιακός παίξει όπως όλη τη χρονιά, δεν έχει να φοβάται κανένα παιχνίδι. Αν δεν είμαστε σοβαροί, μπορούμε να χάσουμε».

Στην συνέχεια ακολούθησαν ερωτήσεις προς τους δύο άνδρες. Για το αν θα πει κάτι διαφορετικό στους παίκτες του, καθώς θα είναι το τελευταίο του παιχνίδι στον πάγκο, ο Ισπανός τεχνικός τόνισε: «Δεν ξέρω. Πιστεύω ότι κάτι θα σκεφτώ. Αυτό που θα τους ζητήσω είναι να κερδίσουμε. Όπως και να έχει δεν σκέφτομαι πως είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι. Η μόνη ιδιαιτερότητα είναι πως είναι ένας τελικός και παίζονται με μυαλό και ψυχή. Οπότε δεν σκέφτομαι πως είναι το τελευταίο μου παιχνίδι, αλλά ένας τελικός».

Για το αν θα μπορούσε να... αντέξει μια ανάλογη διαδικασία όπως στον τελικό με την ΑΕΚ, απάντησε: «Όχι σας παρακαλώ... Δεν ήταν ο πρώτος τελικός που κρίθηκε στα πέναλτι. Όλοι οι παίκτες είχαν σκοράρει. Σε έναν τελικό θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα. Δεν είναι αυτό που προτιμούμε αλλά είμαστε προετοιμασμένοι».

Σε ερώτηση προς τον Βασίλη Τοροσίδη για το αν υπάρχει άγχος, λόγω του τίτλου του φαβορί, ο αρχηγός του Ολυμπιακού δήλωσε: «Όπως είπα είναι ένας τελικός. Όλα μπορούν να συμβούν. Ο Ατρόμητος είναι μια καλή ομάδα. Πιστεύω ότι δεν το σκεφτόμαστε. Αυτό που θέλουμε είναι το Κύπελλο. Ο Ολυμπιακός είναι μεγάλη ομάδα και μέσα από θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα να βγαίνει την επόμενη μέρα δυνατός. Υπάρχει κίνητρο».

Ακόμα, ο Τοροσίδης μίλησε και για την ετοιμότητα της ομάδας: «Τα χρόνια που είμαι στην ομάδα και χάσαμε το Κύπελλο δεν χάσαμε τον τίτλο στον τελικό. Ο τελικός είναι ένας τελικός. Όσο νωρίς και να έχεις πάρει το πρωτάθλημα, στον τελικό όλοι έχουν το μυαλό τους στο παιχνίδι γιατί κρίνεται ένας τίτλος. Όλα τα παιδιά προσπαθούμε στις προπονήσεις. Στον Ολυμπιακό δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε. Δεν γίνεται γιατί και το φιλικό στην Αυστραλία πάμε για να κερδίσουμε».

Σε ερώτηση προς τον Βαλβέρδε για το αν οι Τάτος και Μήτρογλου μπορούν να κάνουν τη ζημιά στον Ολυμπιακό, ο Ισπανός δήλωσε: «Το σκέφτομαι γιατί είναι αν όχι οι δύο καλύτεροι παίκτες του Ατρόμητου, από

Keywords
Τυχαία Θέματα