Βαλβέρδε: «Καταπληκτικό αυτό που έζησα εδώ»

Βαθιά συγκινημένος από την αγάπη του κόσμου του Ολυμπιακού, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δήλωσε ότι όλα όσα έζησε δεν πρόκειται να τα ξεχάσει ποτέ, ενώ χαρακτήρισε συγκλονιστική την υποστήριξη τους προς το πρόσωπό του!

Σε δηλώσεις που παραχώρησε στο κανάλι ΟΤΕ tv o Ερνέστο Βαλβέρδε

μετά τη λήξη του τελικού και τη νίκη του Ολυμπιακού, ο Βάσκος τεχνικός των Πειραιωτών δεν μπορούσε να κρύψει τα έντονα συναισθήματα που είχε για όλα όσα είχαν προηγηθεί και την λατρεία που γνώρισε από τους οπαδούς των «ερυθρολεύκων»…

Κάνοντας λόγο για φινάλε που δεν θα ξεχάσει ποτέ, ο Βαλβέρδε χαρακτήρισε συγκλονιστικό το τελευταίο ματς ως προπονητή του Ολυμπιακού και καταπληκτική την στάση των οπαδών απέναντί του! Αναλυτικά όσα είπε ο «Τσιγκούρι»:

Πως αισθάνεστε που αυτό ήταν το τελευταίο σας παιχνίδι;
«Κατά την διάρκεια του ματς δεν είχα την ευκαιρία να σκεφτώ ότι πρόκειται για το τελευταίο μου ματς, γιατί δεν βοηθούσε και η εξέλιξη. Όμως τώρα που το συνειδητοποίησα είναι πολύ συγκλονιστικό. Είναι ένα φινάλε που θα θυμάμαι».

Τι σημαίνει για εσάς ότι 35.000 οπαδοί φώναζαν το όνομά σας;
«Είναι πολύ παράξενο γιατί δεν είμαι συνηθισμένος. Τους ευχαριστώ όλους. Ήταν πάρα πολύ όμορφη στιγμή. Πάντα ελπίζεις ο κόσμος να αναγνωρίσει την δουλειά σου, όμως αυτό που έζησα εδώ με τον κόσμο του Ολυμπιακού ήταν καταπληκτικό».

Δυο λόγια για το παιχνίδι;
«Στο πρώτο ημίχρονο θα μπορούσαμε να είχαμε πάει στα αποδυτήρια με ένα καλύτερο σκορ υπέρ μας. Η αλήθεια είναι όμως πως στο δεύτερο ημίχρονο ρίξαμε αρκετά τον ρυθμό και δείξαμε επαναπαυμένοι με το 1-0. Εκείνοι προσπάθησαν να μας απειλήσουν με κάποιες μακρινές μπαλιές και το κατάφεραν, πετυχαίνοντας το γκολ. Στην παράταση όμως κλείστηκαν αρκετά πίσω, εμείς πιστεύαμε ότι θα καταφέρναμε να βάλουμε το γκολ με κάποιο σουτ, ενώ ο Μιράλας είχε τις ευκαιρίες. Ευτυχώς ο Φουστέρ έβαλε το γκολ, γιατί είχαμε προσπαθήσει πάρα πολύ, είχαμε προετοιμαστεί για αυτή την νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα