Βαλβέρδε: «Κλειδί το πρώτο γκολ»

Στο γρήγορο γκολ που ξεκλείδωσε την άμυνα του Θρασύβουλου και άνοιξε παράλληλα την πόρτα για τους «8» του Κυπέλλου, εστίασε ο Ερνέστο Βαλβέδε, ο οποίος δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των νεαρών (και όχι μόνο) ποδοσφαιριστών στην ευκαιρία που τους έδωσε – Τι είπε για Γέστε.

«Εκτός από τη νίκη μας μένουν κάποια ράμματα που έκανε στο γόνατο ο Πάντελιτς. Επίσης είναι θετικό που είχαμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε παίκτες που αγωνίζονται λιγότερο», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός των «ερυθρόλευκων» στη συνέντευξη

Τύπου που ακολούθησε της αναμέτρησης του «Καραϊσκάκης», για να συμπληρώσει:

«Σε τέτοια ματς ο αντίπαλος κλείνεται πίσω. Ήταν ένας προκριματικός που έπρεπε να κερδίσουμε. Είμαστε χαρούμενοι για την πρόκριση. Το δύσκολο σε τέτοια παιχνίδια είναι να ανοίξεις το σκορ. Μετά το πρώτο γκολ τα πράγματα γίνονται πιο απλά. Αυτό είναι το δύσκολο. Αυτό ήταν που δεν καταφέραμε με τη Δόξα. Όταν δεν βάζεις ένα γρήγορο γκολ τότε τα πράγματα γυρίζουν εναντίον σου. Μετά από ένα γρήγορο γκολ όλα αλλάζουν».

Ερωτηθείς για τον Φραν Γέστε, συμπλήρωσε: «Σήμερα ο Γέστε έπαιξε 90 λεπτά και έπαιξε καλά. Είναι ένας παίκτης με πολλά χαρίσματα. Ξέρει να κρατάει την μπάλα. Ξέρει να παίζει καλά. Δεν ευθύνεται μόνο ο Γέστε για την εικόνα με τη Δόξα. Το αποτέλεσμα αυτό οφείλεται σε πολλούς άλλους παράγοντες. Εμείς για όσο είναι ακόμα μαζί μας θα τον αξιοποιούμε»

Για την εικόνα των άλλων ποδοσφαιριστών που χρησιμοποιήθηκαν ο Βαλβέρδε κατέληξε: «Λίγο έως πολύ είμαστε ευχαριστημένοι από την εικόνα των περισσότερων παικτών σήμερα. Μείναμε ικανοποιημένοι από τους Παπάζογλου, Χαβίτο, Ποτουρίδη, Αμπντούν, Μακούν και Μόνχε. Ειδικά από τον Παπάζογλου που όποτε παίζει διατηρεί ένα καλό επίπεδο. Ο Πάντελιτς έβαλε δύο γκολ. Άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο, έκαναν σωστά τη δουλειά τους. Ήταν ένας προκριματικός όπου δεν υπήρχαν περιθώρια για λάθη. Το θετικό είναι πως με εξαίρεση τον Μάρκο δεν έχουμε άλλα προβλήματα. Για τον Μάρκο ελπίζουμε να είναι μόνο μία απλή πληγή».

Keywords
Τυχαία Θέματα