Φαίνεται η απουσία του Νικ Μαρκάκη

Οι Μπάλτιμορ Όριολς απώλεσαν την επαφή με την κορυφή του ομίλου τους και άλλα νέα από τον χώρο του μπέιζμπολ.

Μεταξύ άλλων ο all-star outfielder, Νικ Μαρκάκης, είναι τραυματισμένος. Η απουσία του αποδεικνύεται κρίσιμη αναφορικά με τους στόχους των εκπροσώπων της Βαλτιμόρης, κάτι που αναγνωρίζουν όλοι στον σύλλογο. Όπως και να έχει ο ελληνικής καταγωγής outfielder χρειάζεται ακόμα δύο εβδομάδες αποθεραπείας, ύστερα από την εγχείρηση στον καρπό.

Την ίδια ώρα, ο 49χρονος Jamie Moyer αποδεσμεύτηκε, ύστερα από προσωπική

του απαίτηση. Ο αριστερόχειρας pitcher δεν πρόλαβε να ντεμπουτάρει. Άλλωστε φάνηκε να υστερεί έναντι των υπόλοιπων εναλλακτικών λύσεων των Όριολς. Ακριβώς το ίδιο συνέβη με τον third baseman, Miguel Tejada, που αποτελεί παρελθόν.

Ντεμπούτο για τον Γιούκιλις

Φόρεσε τη φανέλα των Σικάγο Ουάιτ Σοξ ο Κέβιν Γιούκιλις. Το σαββατοκύριακο ανταλλάχθηκε από τους Μπόστον Ρεντ Σοξ έναντι του Zach Stewart (pitcher) και Brent Lillibridge (infielder/outfielder). Παράλληλα οι «κόκκινες κάλτσες» συμφώνησαν να πληρώσουν 5.5 εκατομμύρια δολάρια από τις ετήσιες αποδοχές του εγγονού πολιτογραφημένου Έλληνα.

«Καμπάνα» σε Marlon Byrd

Ο free agent outfielder, Marlon Byrd, επιπλήχθηκε με τιμωρία πενήντα αγωνιστικών λόγω χρήσης αντικανονικών ουσιών. Ο πρώην παίκτης των Σικάγο Καμπς και Μπόστον Ρεντ Σοξ χρησιμοποίησε στεροειδή, όπως αποδείχθηκε από σχετικό τεστ.

Καλύτερα ο Chase Utley

Ξεπερνά το πρόβλημα στο γόνατο ο second baseman των Φιλαδέλφεια Φίλις, Chase Utley, όπως επιβεβαίωσε ο ίδιος μέσω συνέντευξης. Τις επόμενες ημέρες μάλλον θα επιστρέψει στη δράση. Επίσης, ο Erik Kratz πήρε τη θέση του Brian Schneider στο βασικό ρόστερ. Άλλωστε ο τελευταίος τραυματίστηκε στον αριστερό αστράγαλο.

Στον 15ήμερο κατάλογο ο Matt Capps

Οι Μινεσότα Τουίνς πρόσθεσαν τον closer pitcher, Matt Capps, στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών λόγω υποτροπής στον δεξιό ώμο. Τη θέση του 28χρονου Αμερικανού θα πάρει άμεσα ο Jared Burton. Επίσης ο αριστερόχειρας Tyler Robertson κλήθηκε στην πρώτη ομάδα, ώστε να συμπληρωθεί το ρόστερ.

Εκτός… πάλι ο Alex Avila

Τραυματισμό στο αριστερό γόνατο υπέστη ο Alex Avila, ο οποίος μόλις επανήλθε από πρόβλημα στον δικέφαλο. Μοιραία ο all-star catcher των Ντιτρόιτ Τάιγκερς αφαιρέθηκε από το βασικό σχήμα.

Προβιβασμός για τον Zach McAllister

Οι Κλίβελαντ Ίντιανς προώθησαν τον δεξιόχειρα pitcher, Zach McAllister, όπως και τον αριστερόχειρα reliever, Scott Barnes. Ταυτόχρονα o Jeanmar Gomez υποβιβάστηκε.

Πρόβλημα με Matt Harrison

Πρόωρα αποχώρησε ο Matt Harrison από τον τελευταίο του αγώνα με τους Τέξας Ρέιντζερς. Ο λόγος ήταν ενοχλήσεις στη μέση, των οποίων η σοβαρότητα δεν έχει καθοριστεί. Την ίδια ώρα ανακοινώθηκε ότι ο αριστερόχειρας Derek Holland θα ξεκινήσει άμεσα αγώνες-ζεστάματος, ενώ ο Alexis Ogando προστέθηκε στον 15ήμερο κατάλογο τραυματιών.

Στην πρώτη ομάδα ο Anthony Rizzo

Οι Σικάγο Καμπς προώθησαν τον Anthony Rizzo στην πρώτη τους ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα