Βελτιωμένη η Εθνική αλλά…

Η ομάδα πόλο των γυναικών επικράτησε με 11-8 της Κίνας στο διεθνές τουρνουά στο Κιρίσι, δείχνοντας ωστόσο πως ακόμα θέλει δουλειά!

Τρίτο οκτάλεπτο και ο αγώνας Κίνα – Ελλάδα είναι ισόπαλος 6-6! Η εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, δείχνει να μην έχει βρει ακόμα το ρυθμό της και τον ομοσπονδιακό προπονητή Γιώργο Μορφέση να κάνει τις δοκιμές του ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά.

Και αφού οι «μαεστρίες» στην άμυνα δεν έβγαιναν, ρόλο ανέλαβε η επίθεση. Τα δύο συνεχόμενα γκολ

της Χριστίνας Τσουκαλά, Ρουμπέση και Γερόλυμου έδωσαν τις λύσεις και τη νίκη στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, με τελικό αποτέλεσμα 11-8.

Ωστόσο, σε ένα ακόμα παιχνίδι τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση απέδειξαν ότι δεν είναι έτοιμα, εξάλλου τα 8 γκολ που δέχτηκαν από την Κίνα, μόνο λίγα δεν είναι. Η δουλειά και η διόρθωση των λαθών είναι το βασικό ζητούμενο ενόψει Προολυμπιακού τουρνουά, προκειμένου η Παγκόσμια πρωταθλήτρια της Σαγκάης και «ασημένια» Ευρωπαία πρωταθλήτρια του Αϊντχόφεν να δώσει το «παρών» στο Λονδίνο και στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Τα 8λεπτα: 1-1, 4-3, 2-5, 1-2.

ΚΙΝΑ (Χουάν Ζανέ): Γιανγκ Χουν (Βανγκ Γινγκ), Τενγκ Φέι, Λιου Πινγκ, Σουν Γιανγιούν 1, Χε Ζιν, Σουν Γιάτινγκ 1, Σογκ Ντόνγκλουν 1, Ζανγκ Κονγκ, Βανγκ Γι 1, Μα Χουανχουάν 3, Σουν Χουίζι 1, Ζανγκ Λέι.

ΕΛΛΑΔΑ (Γιώργος Μορφέσης): Κούβδου, Τσουκαλά 4, Μελιδόνη 1, Ψούνη, Λιόση, Αβραμίδου, Ασημάκη, Ρουμπέση 3, Γερόλυμου 2, Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου 1, Λαρά.

Διαιτητές: Μπελέφτσεφ (Ουκρανία), Ρίντινγκ (ΗΠΑ).

Να σημειωθεί πως η εθνική μας ομάδα αντιμετωπίζει αύριο στις 3 μ.μ. την Ισπανία.

Keywords
Τυχαία Θέματα