Οι ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ: Δεν υπέγραψαν τον διακανονισμό οφειλών οι ποδοσφαιριστές

Στις 22.00 ο «τελικός» με τη Μακάμπι στο Ισραήλ - Ανέστειλε τη... δράση της η κίνηση «ΠΑΟ-σωτηρία».
Στις 22.00 παίζει ο «Εξάστερος» το τελευταίο χαρτί του στο Τελ Αβίβ προκειμένου να παραμείνει ζωντανός στη διεκδίκηση της πρόκρισης στο Final 4 της Κωνσταντινούπολης. Το Τριφύλλι που μετράει δύο συνεχόμενες ήττες από τη Μακάμπι καλείται να ισοφαρίσει τη σειρά και να διεκδικήσει την πρόκριση στο πέμπτο ματς στην Αθήνα. Σε περίπτωση ήττας θα παραδώσει πρόωρα το
στέμμα του πρωταθλητή Ευρώπης.
Οι ποδοσφαιριστές της ποδοσφαιρικής ομάδας του Παναθηναϊκού πήραν απάντηση... αδιαφορίας από τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Γιάννη Βαρδινογιάννη και επέστρεψαν τα χαρτιά του διακανονισμού ανυπόγραφα! Πλέον ο δρόμος για τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό από την UEFA είναι ορθάνοιχτος.
Η... σωτηρία του Παναθηναϊκού από την κίνηση των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών με «μπροστάρη» τον πρώην πρόεδρο της ΕΠΑΕ Αλέξανδρο Λυκουρέζο ανεστάλη. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε αναφέρει σχετικά:

Σε συνέχεια της προχθεσινής ανακοίνωσής μας επιθυμούμε να γνωρίσουμε στους φίλους του Παναθηναϊκού τα εξής: Η πρωτοβουλία μας ήταν ανιδιοτελής και μόνο στόχο είχε να συμβάλλει στην ανάσχεση της αιμορραγίας της αγαπημένης μας ομάδας και στη σταδιακή έξοδό της από το αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγηθεί.

Ήμασταν έτοιμοι και πρόθυμοι να αντιμετωπίσουμε και να επιλύσουμε όλα τα τεχνικά και νομικά θέματα που συνεπάγεται μια τέτοια πρωτοβουλία για να επιτευχθεί ο στόχος της μέσα σε ένα πλαίσιο συνεννόησης, αλληλεγγύης και συμφιλίωσης. Δυστυχώς, τα δύο τελευταία 24ωρα διαπιστώνουμε ότι οι αντιθέσεις διογκώνονται, οι διαφωνίες διευρύνονται και το διοικητικό κενό παραμένει χωρίς να διακρίνουμε στον ορίζοντα την οποιαδήποτε κίνηση εκ μέρους εκείνων οι οποίοι θα έπρεπε να την κάνουν. Στο χαοτικό αυτό κλίμα που επικρατεί, φοβούμαστε ότι η οποιαδήποτε ανταπόκριση και προσφορά των φίλων της ομάδας, θα κινδύνευε δυστυχώς να μείνει αναξιοποίητη και να επικριθεί από ορισμένους οι οποίοι θα της απέδιδαν κίνητρα που δεν έχει. Κατόπιν αυτού, αποφασίσαμε να αναστείλουμε την πρωτοβουλία μας έως ότου υπάρξει θετική εξέλιξη σε επίπεδο διοίκησης της ομάδας. Τότε θα αξιολογήσουμε τα καινούρια δεδομένα και θα προσδιορίσουμε εκ νέου τη μορφή της παρέμβασής μας με στόχο πάντα τη στήριξη της αγαπημένης μας ομάδας.

Ευχαριστούμε τους πολλούς φίλους που άμεσα ανταποκρίθηκαν και εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να στηρίξουν την πρωτοβουλία μας.

Μιχάλης Αγγελόπουλος, Δικηγόρος
Αλέξανδρος Λυκουρέζος, Δικηγόρος
Αριστοτέλης Χαραλαμπάκης, Δικηγόρος - Καθ. Πανεπιστημίου
Θωμάς Ευαγγελίου, Βιομήχανος».
Keywords
Τυχαία Θέματα