Βεργίνης: «Είμαστε έτοιμοι»

Πανέτοιμοι για τη νίκη στο κλειστό της Πυλαίας, στο αυριανό (28/12) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, είναι στον Άρη.

Εξάλλου, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο Δημήτρης Βεργίνης, δούλεψαν αρκετά καλά τις τελευταίες ημέρες και, παρά τη δυσκολία της αποστολής τους, αισιοδοξούν πως μπορούν να φύγουν με το «διπλό» από την έδρα του αντιπάλου τους. Αναλυτικά τα όσα είπε…

Για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ: «Είναι αναμφισβήτητα μια ιδιαίτερη αναμέτρηση. Πάντα τα Άρης

- ΠΑΟΚ και το αντίστροφο παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον. Πρόκειται για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Θα αγωνιστούμε εκτός έδρας και αυτό κάνει τη δουλειά μας ακόμη πιο δύσκολη».

Για την αγωνιστική κατάσταση του Άρη: «Τον τελευταίο καιρό έχουμε δείξει ότι βρισκόμαστε σε καλή αγωνιστική κατάσταση και η ψυχολογία μας είναι ανεβασμένη. Έχουμε δουλέψει αρκετά τις τελευταίες ημέρες ακόμη και μέσα στις γιορτές, ώστε να είμαστε έτοιμοι για αυτή τη δύσκολη αναμέτρηση».

Για το εάν έχασαν το ρυθμό τους από τη διακοπή του πρωταθλήματος ελέω Χριστουγέννων: «Οι ημέρες της αγωνιστικής απραξίας δεν ήταν πολλές και δεν νομίζω να μας επηρεάσει αρνητικά. Είχαμε 1-2 ημέρες ξεκούρασης και μετά πέσαμε ξανά με τα μούτρα στη δουλειά».

Για τον ΠΑΟΚ: «Ξέρουμε ότι ο ΠΑΟΚ προέρχεται από μια σειρά αρνητικών αποτελεσμάτων και θα θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Εμείς όμως, από την πλευρά μας, πρέπει να κάνουμε σωστά τη δουλειά μας, να είμαστε συγκεντρωμένοι στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου από την αρχή μέχρι το τέλος και τότε θα έχουμε μεγάλο πλεονέκτημα για τη νίκη».

Για το τι πρέπει να προσέξουν, για να φθάσουν στο «διπλό»: «Η αντίπαλη ομάδα διαθέτει μία τετράδα έμπειρων παικτών. Μέσα στην έδρα τους παίζουν καλύτερα από ό,τι εκτός έδρας και εμείς θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα το inside game μέσα στη ρακέτα, γιατί στηρίζουν πολλά στους Γκόρι και Ντικούδη».

Για τη συνέχεια: «Έχουμε μακρύ και δύσκολο δρόμο να διαβούμε. Δείξαμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο, το οποίο βελτιώνουμε συνεχώς. Προκριθήκαμε επίσης στους «16» του Eurocup. Μια νίκη επί του ΠΑΟΚ, που όλοι ξέρουμε καλά τι σημαίνει, θα μας βοηθήσει ακόμη περισσότερο στον ψυχολογικό τομέα. Θέλουμε επίσης με αυτόν τον τρόπο να δώσουμε ένα επιπλέον κίνητρο στον κόσμο του Άρη να έρχεται στο γήπεδο. Τους θέλουμε δίπλα μας, γιατί είμαστε διαφορετική ομάδα με τους φιλάθλους στο πλευρό μας και διαφορετική ομάδα χωρίς αυτούς. Εύχομαι να πάνε όλα καλά και να κλείσουμε το 2011 με μια ιδιαίτερη νίκη».

Keywords
Τυχαία Θέματα