Βήμα… τελικού για Ολυμπιακό και ΟΦΗ

Το πρώτο… βήμα για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα… κάνουν την Τετάρτη (21/3) Ολυμπιακός και ΟΦΗ, οι οποίοι αναμετρώνται στο «Γ. Καραϊσκάκης» στις 19:00.

Οι «ερυθρόλευκοι» λίγες μέρες μετά το «αιώνιο» ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το σαφές πλεονέκτημα που απέκτησαν για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στρέφουν την προσοχή τους στον δεύτερο στόχο

που έχουν θέσει, το Κύπελλο Ελλάδας.

Από την άλλη, οι Κρητικοί, οι οποίοι προέρχονται από την ήττα από τον Άρη στο «Κλ. Βικελίδης» για την 25η αγωνιστική και βλέπουν τον δεύτερο τη τάξει θεσμό ως μια καλή ευκαιρία για να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο τρόπο η φετινή χρονιά που βρήκε την ομάδα και πάλι στα… σαλόνια της Super League.

Με πολλές αλλαγές ο Ολυμπιακός

Με νέο… λουκ θα παρουσιαστούν οι «ερυθρόλευκοι» στην πρώτη «μάχη» των ημιτελικών με τον ΟΦΗ. Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους την Τρίτη (20/3) με μία προπόνηση, μετά το τέλος της οποίας, ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την αποστολή. Από αυτή απουσιάζουν, κυρίως για λόγους ξεκούρασης, οι Μοντέστο, Μακούν, Καζίμ και Ιμπαγάσα.

Η αποστολή: Μέγιερι, Κάρολ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Ποτουρίδης, Μαρκάνο, Αβρ. Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Μανιάτης, Ορμπάιθ, Φέισα, Φετφατζίδης, Διαμαντάκος, Αμπντούν, Φουστέρ, Μιραλάς, Τζεμπούρ, Ντιόγκο.

Δύο απουσίες, πολλά ερωτηματικά

Με απουσίες θα παραταχθεί στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο ΟΦΗ, μια και εκτός αποστολής έμειναν οι Μπούρμπος και Βεζυρίδης. Ο πρώτος υποφέρει από γαστρεντερίτιδα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο του Ηρακλείου, ενώ ο έτερος των απόντων, υπέστη υποτροπή στον δικέφαλο, αν και υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, αν η απουσία του έχει να κάνει μόνο με αγωνιστικούς λόγους.

Η αποστολή: Ξενοδόχωβ, Σαχσανίδης, Βερόν, Κάλαϊτζιτς, Ζορμπάς, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Γεωργίου, Βάντο, Πίτσος, Νύκταρης, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ, Ουκάρ, Παπουλής, Σίσιτς, Μάντζιος, Γαλανόπουλος, Ζαχαράκης, Καμπάνταης.

Δείτε λεπτό προς λεπτό τον ημιτελικό ΟλυμπιακόςΟΦΗ, μέσα από το γήπεδο του Onsports.

Keywords
Τυχαία Θέματα