Όγδοοι οι Κινγκς

Πέντε σερί νίκες συμπλήρωσαν οι Λος Άντζελες Κινγκς με το 5-2 σε βάρος των Σαν Χοσέ Σαρκς και επανήλθαν στην προνομιούχα οκτάδα της Δύσης.

Αμφότεροι οι Anze Kopitar και Mike Richards είχαν από ένα γκολ και δύο ασίστ. Επίσης, ο Dustin Penner διαμόρφωσε το καταλυτικό 4-2, 4:06 πριν την λήξη της αναμέτρησης και ο ακολούθησε ο Jeff Carter με τέρμα σε ανυπεράσπιστη εστία.

To άλλο γκολ καταγράφηκε

από τον Alec Martinez και διαμόρφωσε το 2-1 στο τέλος της δεύτερης περιόδου. Οι «καρχαρίες» δεν έφεραν πάλι το ματς στα ίσα ύστερα από το συγκεκριμένο χρονικό σημείο, αν και ο Dan Boyle μείωσε σε 3-2, 6:56 έπειτα από την έναρξη της τρίτης περιόδου.

Σε 1-1 είχε ισοφαρίσει στο πρώτο 20λεπτο, ο Martin Havlat, αλλά ο Jonathan Quick πήρε τη νίκη με είκοσι αποκρούσεις. Άλλωστε ο Antti Niemi δέχθηκε τέσσερα γκολ στα... 41 σουτ που αντιμετώπισε.

Αυτή ήταν η όγδοη ήττα των Σαρκς σε 11 αγώνες. Μοιραία, για τους φίλους της ομάδας της Καλιφόρνια, οι «καρχαρίες» έχουν μόλις 82 βαθμούς και απέχουν δύο από την οκτάδα της Δύσης και τρεις από το ρετιρέ της Pacific.

Στους 84 προωθήθηκαν οι «βασιλιάδες» που ανήκουν επίσης στην Pacific. Είναι μεν όγδοοι, αλλά ο άμεσος στόχος είναι η πρωτιά στον όμιλό τους, η οποία διεκδικείται σχεδόν επί ίσοις όροις από τέσσερις συλλόγους που βρίσκονται ταυτόχρονα στο όριο πρόκρισης των play off.

Keywords
Τυχαία Θέματα