«Βόμβα» με Mario Williams οι Μπιλς

Ολοκληρώθηκαν οι σχετικές διαπραγματεύσεις και ο Mario Williams υπέγραψε εξαετές συμβόλαιο με τους Μπάφαλο Μπιλς και άλλα νέα από τον «κόσμο» του αμερικανικού φούτμπολ.

Από το 2006 είναι στους Χιούστον Τέξανς, με τους οποίους πέτυχε ρεκόρ συλλόγου με 53 sacks. Ωστόσο φέτος έμεινε ελεύθερος και σαν free agent κατέληξε στους Μπιλς, οι οποίοι ανεβαίνουν επίπεδο με την απόκτηση του Mario Williams.

Ο

defensive end θα ενισχύσει, άλλωστε, αρκετά τη «πονεμένη» άμυνα των Μπιλς. Στα έξι χρόνια συνεργασίας του με τον σύλλογο του Μπάφαλο, ο Williams θα εισπράξει εκατό εκατομμύρια δολάρια.

Κάλυψαν το κενό οι Σέιντς

Την απόκτηση του Pro Bowl guard, Ben Grubbs, ανακοίνωσαν οι Νιου Ορλίνς Σέιντς. Το σχετικό συμβόλαιο έχει πενταετή διάρκεια και αξίζει 36 εκατομμύρια δολάρια. Έτσι καλύφθηκε το κενό του Carl Nicks που αποκτήθηκε από τους Τάμπα Μπέι Μπακανίερς σαν free agent.

«Είναι ακόμα νωρίς»

Δεν θα τιμωρηθεί, τουλάχιστον όχι ακόμα, ο Brandon Marshall από τους Σικάγο Μπέαρς. Ο MVP του περσινού Pro Bowl κατηγορείται για ξυλοδαρμό γυναίκας και προφανώς οι «αρκούδες» θα περιμένουν την ετυμηγορία του αρμόδιου δικαστηρίου.

Αθώος ο Cook

Ο 25χρονος cornerback των Μινεσότα Βάικινγκς, Chris Cook, αντιμετώπιζε μεν κατηγορίες περί επίθεσης στην σύντροφό του, αλλά αθωώθηκε. Πλέον δηλώνει αποφασισμένος να καλύψει το χαμένο έδαφος αναφορικά με την καριέρα του.

«Έκλεισαν» Rucker

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Frostee Rucker από τους Σινσινάντι Μπένγκαλς στους Κλίβελαντ Μπράουνς σαν free agent. Ο defensive end θα εισπράξει 21 εκατομμύρια δολάρια τα επόμενα πέντε χρόνια.

Τέλος ο Spencer, έρχεται ο Manningham

Ύστερα από οκταετή συνεργασία, οι Σαν Φρανσίσκο 49ερς αποδέσμευσαν τον cornerback, Shwantae Spencer. Την ίδια ώρα ο Mario Manningham, free agent wide receiver που πρωταγωνίστησε στο περσινό Super Bowl, επισκέφθηκε τα γραφεία της ομάδας και αυτόματα άρχισαν τα σχετικά σενάρια.

Στην Ουάσιγκτον ο Meriweather

Διετές συμβόλαιο αξίας έξι εκατομμυρίων δολαρίων υπέγραψε ο Brandon Meriweather με τους Ουάσινγκτον Ρέντσκινς. Ο 28χρονος safety είχε μείνει ελεύθερος από τους Σικάγο Μπέαρς.

Ενισχύονται παρά την ποινή οι Καουμπόις

Και ο safety, Brodney Pool, προστέθηκε στο ρόστερ των Ντάλας Καουμπόις, αν και η λίγκα μείωσε το salary cap του συλλόγου λόγω προγενέστερης παραβίασής του. Μάλιστα συνεχίζονται οι συζητήσεις με τους Dan Connor (linebacker) και Nate Livings (guard).

Ανανέωσε ο Slaton

Νέο συμβόλαιο ενός έτους υπέγραψε ο Steve Slaton με τους Μαίάμι Ντόλφινς. Τα «δελφίνια» απέκτησαν πέρσι τον αναπληρωματικό running back από τους Χιούστον Τέξανς.

Τελείωσε του Hutchinson

Ύστερα από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών, οι Τενεσί Τάιτανς «έκλεισαν», όπως αναμενόταν, τον Steve Hutchinson. Οι όροι του συμβολαίου του Pro Bowl guard δεν κοινοποιήθηκαν.

Πήραν Orlovsky οι Μπακανίερς

Σε θέση αναπληρωματικού quarterback των Μπακανίερς θα ενταχθεί ο Dan Orlovsky, αφού υπ

Keywords
Τυχαία Θέματα