«Βράζουν» στον Όλυμπο με Μπλούνα

Με επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Όλυμπου, εξαπέλυσε δριμεία «επίθεση» κατά του διαιτητή της αναμέτρησης με τα Τρίκαλα, Γιάννη Μπλούνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Όλυμπου Κέρκυρας:

«Κατόπιν έκτακτου Διοικητικού Συμβουλίου, μετά την επιστροφή της ομάδας μας από τον αγώνα ΤΡΙΚΑΛΑ 2011 Α.Σ. - ΟΛΥΜΠΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ (την 13η/11/2011), καταγγέλλουμε τη σφαγιαστική διαιτησία του αξιολογημένοι Β' Εθνικής ΜΠΛΟΥΝΑ ΙΩΑΝΝΗ

(Συνδέσμου Φθιώτιδας).

Τέτοιες διαιτησίες αμαυρώνουν τον χώρο του ποδοσφαίρου και διώχνουν τον κόσμο από τα γήπεδα.

Συγκεκριμένα, ο διαιτητής στέρησε από την ομάδα μας ένα θετικό αποτέλεσμα, το οποίο δικαιούμασταν, καταλογίζοντας ανύπαρκτο πέναλτι και γεμίζοντας την ομάδα με ανύπαρκτες κίτρινες κάρτες, με αποκορύφωμα τη φάση του 94ου λεπτού του παιχνιδιού, σφυρίζοντας τη λήξη του αγώνα τη στιγμή που η ομάδα μας βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ (τετ-α-τετ).

Θεωρούμε ότι η διαιτησία του ήταν κατευθυνόμενη κι εξυπηρετούσε συγκεκριμένο σκοπό και συνέβαλε τα μέγιστα στην αλλοίωση αποτελέσματος. Το βίντεο του αγώνα είναι στη διάθεση της ΚΕΔ.

Παρακαλούμε την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας την επόμενη φορά να είναι πιο προσεκτική στην αξιολόγηση των διαιτητών. Περιμένουμε την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου διαιτητή ΜΠΛΟΥΝΑ ΙΩΑΝΝΗ και επιθυμούμε να μην οριστεί ξανά σε αγώνα της ομάδας μας.

Μετά τιμής

Για το Δ.Σ. του Α.Π.Σ. Όλυμπος Κέρκυρας

Ο Πρόεδρος, Μπάτσης Σπύρος»

Keywords
Τυχαία Θέματα