«Βροχή» από πέναλτι στην Βοστόνη

Οι πέντε πρώτοι ευστόχησαν, οπότε η διαδικασία των πέναλτι έγινε... ποδοσφαιρική, με τους Μπόστον Μπρούινς να επικρατούν των Φιλαδέλφεια Φλάιερς ύστερα από το 2-2 της κανονικής διάρκειας της αναμέτρησης.

Οι παγκόσμιοι πρωταθλητές επανήλθαν στις νίκες ύστερα από σερί τεσσάρων αποτυχιών. Στο τέλος, ο Tim Thomas σταμάτησε τον Danny Briere και πρόσφερε των επιπλέον βαθμό στους Μπρούινς, αφού οι David Krejci, Tyler Seguin και Patrice

Bergeron ξεπέρασαν τον Ilya Bryzgalov. Παράλληλα, οι Matt Read και Claude Giroux είχαν ισοφαρίσει για την ομάδα της Φιλαδέλφειας.

Στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, οι κάτοχοι του Stanley Cup προηγήθηκαν με 2-0 στο πρώτο 20λεπτο. Ωστόσο, τα γκολ των Chris Kelly και Seguin ανταποδόθηκαν από τους Matt Read και Jakub Voracek.

Αν και ο Bryzgalov, τερματοφύλακας των Φλάιερς, έκανε 31 αποκρούσεις, η ομάδα του ηττήθηκε για δεύτερη φορά στα εννέα τελευταία της παιχνίδια. Ανήλθε, με τον βαθμό της... παρηγοριάς, στους 90 και παραμένει στην πέμπτη θέση της ανατολικής περιφέρειας του NHL.

Από την άλλη, η ομάδα της Βοστόνης επανέκτησε την κορυφή της Northeast. Συγκεκριμένα συμπλήρωσε 85 βαθμούς και προσπέρασε τους 84 των Ότουα Σένατορς.

Keywords
Τυχαία Θέματα