Ξεκουράστηκε ο Brady

Έμεινε εκτός προπόνησης για μία ημέρα, αλλά ο Tom Brady επέστρεψε και φαίνεται αποφασισμένος να οδηγήσει τους Νιου Ίνγκλαντ Πάτριοτς στο Super Bowl.

Ο χαρισματικός quarterback έμεινε εκτός στην προπόνηση της Τετάρτης (18/01) λόγω ενοχλήσεων στον ώμο, αλλά επέστρεψε κανονικά στους «πατριώτες» την Πέμπτη. Την Κυριακή (22/01), οι Πάτριοτς υποδέχονται τους Μπάλτιμορ Ρέιβενς στον τελικό του AFC και στα ημιτελικά των φετινών

play off του NFL.

«Δεν είναι η πρώτη προπόνηση που χάνω. Όταν ο προπονητής πιστεύει ότι είναι καλύτερο να ξεκουραστείς, τότε πρέπει να κάνεις αυτό ακριβώς και να χρησιμοποιήσεις έξυπνα τον ελεύθερό σου χρόνο» δήλωσε ο Brady ύστερα από το τέλος της προπόνησης.

Ο Bill Belichick, προπονητής των Πάτριοτς, είναι αυτός που έδωσε την σχετική εντολή στον σημαντικότερο παίκτη του. Άλλωστε ο Brady ήταν μακριά από τον καλό του εαυτό την Δευτέρα και την Τρίτη, αλλά την Πέμπτη επανήλθε σε φυσιολογικούς ρυθμούς.

Από την άλλη, η προετοιμασία των Ρέιβενς συνεχίζεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Η ομάδα της Βαλτιμόρης αποτελεί μεν το αουτσάιντερ, αλλά είναι ένα βήμα μακριά από το Super Bowl, οπότε όλοι έχουν συγκεντρωθεί στον στόχο.

Το σημαντικότερο ατού των φιλοξενούμενων είναι η σκληρή άμυνα, κάτι που ισχύει από την αρχή της σεζόν. Ο 26χρονος quarterback, Joe Flacco, είναι αυτός που θα αναλάβει την επιθετική καθοδήγηση της ομάδας του.

Keywords
Τυχαία Θέματα